Δίνει φανέλα του '87 για καλό σκοπό ο Νίκος Γκάλης

Δίνει φανέλα του '87 για καλό σκοπό ο Νίκος Γκάλης

Ο Νίκος Γκάλης δείχνει για ακόμα μία φορά το άλλο του πρόσωπο, αφού αποφάσισε να δώσει μία φανέλα του 87' με την υπογραφή του σε δημοπρασία υπέρ του Χαμόγελου του παιδιού στα Χανιά.

Ο Νίκος Γκάλης βρίσκεται στο πλευρό του χαμόγελου του παιδιού! Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ιστοσελίδα "www.charityidols.gr", o ζωντανός-Θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ αποφάσισε να βοηθήσει κι αυτός με τον τρόπο του στην επάνδρωση κινητής μονάδας ασθενοφόρου εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά στα Χανιά.

Με ποιον τρόπο όμως το έκανε; Με το να υπογράψει μία πιστή ρέπλικα της εμφάνισης που φορούσε το 1987 όταν οδήγησε μαζί με τα άλλα ιερά τέρατα του Ελληνικού μπάσκετ την χώρα μας στην κορυφή της Ευρώπης!

Πρόκειται για την δεύτερη όμορφη κίνηση για καλό σκοπό του Νίκου Γκάλη που γίνεται γνωστή τις τελευταίες ημέρες, αφού χθες (5/4) ανακοινώθηκε ότι ο Θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ θα βρεθεί στο πλευρό της ΟΣΕΚΑ, συμμετέχοντας αφιλοκερδώς σε διαφημιστικό σποτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του "Charity Idols":

"Με μπροστάρη τον Νίκο Γκάλη όπως τότε, οι δώδεκα ήρωες του 87 ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια υπέρ του Χαμόγελου του Παιδιού στα Χανιά!!!

Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr η πιστή ρέπλικα από το Eurobasket 87, υπογεγραμμένη από τον ''Θεό'' του Ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.

Yπέρ του "Χαμόγελου του Παιδιού" για την επάνδρωση 

της πρώτης κινητής μονάδας ασθενοφόρου, εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά στα Χανιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Κι ο Γκάλης στο πλευρό της ΟΣΕΚΑ

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24