ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν θα χαριστεί σε κανέναν ο Κακιούζης!

Δεν θα χαριστεί σε κανέναν ο Κακιούζης!

Ο Μιχάλης Κακιούζης θα δώσει το "παρών" στο 1ο "Glyfada 3on3 international tournament" και δηλώνει αποφασισμένος να το κερδίσει!

Με... άγριες διαθέσεις θα πάει ο Μιχάλης Κακιούζης στο "Glyfada 3on3 international tournament", που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (1 και 2 Οκτωβρίου) στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας. Τι κι αν ολοκλήρωσε την αθλητική καριέρα του έχοντας κατακτήσει σχεδόν τα πάντα, σε όσες διοργανώσεις τουλάχιστον συμμετείχε... Ο τέως αρχηγός της Εθνικής θέλει και το τρόπαιο στο τουρνουά 3on3!

" Καθότι κάτοικος Γλυφάδας νιώθω ότι η υποχρέωση να είμαι κι εγώ στο Glyfada 3on3 international tournament είναι διπλή. Η αγάπη μου για το μπάσκετ παραμένει αναλλοίωτη. Το να παίζω μπάσκετ, σε κάθε ευκαιρία, μου δίνει την ίδια χαρά που μου έδινε και πριν από 25 χρόνια όταν άρχισα να παίζω στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας" δήλωσε ο Μιχάλης Κακιούζης στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης.

" Θα κατέβω να παίξω με σκοπό να νικήσει η ομάδα μου, όποιον κι αν έχουμε αντίπαλο να αντιμετωπίσουμε. Με ενημέρωσαν ότι εμείς οι παλαίμαχοι, θα φτιάξουμε κάποιες ομάδες και θα παίξουμε με νικητές από κάποια κατηγορία. Να ξέρουν ότι δεν θα χαριστώ σε κανέναν! Ούτε στα παιδιά μου δεν χαρίζομαι…" συμπλήρωσε ο παλαίμαχος φόργουορντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ