ΜΠΑΣΚΕΤ

Αθλητής απεβίωσε την ώρα που έπαιζε μπάσκετ

Αθλητής απεβίωσε την ώρα που έπαιζε μπάσκετ

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας η είδηση του θανάτου του Στάθη Παρούση, την ώρα που έπαιζε μπάσκετ. Ο παίκτης της Νικόπολης Πρέβεζας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών.

Το νήμα της ζωής του Στάθη Παρούση κόπηκε απότομα και απρόσμενα το βράδυ της Κυριακής (19/7), στα ανοιχτά γήπεδα του Κολυμβητηρίου Πρεβέζης. Ο παίκτης της Νικόπολης Πρέβεζας άφησε την τελευταία του πνοή ενώ έπαιζε μπάσκετ, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλη τη χώρα, και δη τη γενέτειρά του.

Παρά την άμεση κινητοποίηση που υπήρχε και την άφιξη του ασθενοφόρου λίγα λεπτά μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε, ο νεαρός αθλητής δεν μπόρεσε να ανακτήσει τις αισθήσεις του, καταλήγοντας πριν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν: " Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και τα μέλη του, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη, για το χαμό του Στάθη Παρούση. Ο άτυχος αθλητής του Σ.Κ Νικόπολη Πρέβεζας, έχασε τις αισθήσεις του ενώ έπαιζε μπάσκετ. Οι γιατροί έκαναν τεράστιες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν αλλά αυτό ήταν αδύνατο και ‘’έσβησε’’ στα 28 του χρόνια. Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και συλλυπείται τους οικείους του".

Πηγή: prevezatoday.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ