ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποσύρθηκε ο Πατ Καλάθης!

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Σε ηλικία 32 ετών ο Πατ Καλάθης ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση! Ο αδελφός του Νικ Καλάθη αποφάσισε να γίνει μάνατζερ.

Η φήμη είχε αρχίσει να κυκλοφορεί από χθες (2/12) ότι ο Πατ Καλάθης σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση από τον ίδιο μέσω Instagram, με τον αδελφό του Νικ Καλάθη να αποκαλύπτει μάλιστα ότι θα γίνει μάνατζερ παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πατ Καλάθη:

" Πέρασα ωραία παίζοντας μπάσκετ τα τελευταία 27 χρόνια της ζωής μου. Αυτή η στιγμή έρχεται για όλους και είμαι ευλογημένος που μπόρεσα να παίξω για τόσο καιρό. Έχω κάνει μερικές φιλίες για μία ζωή σε όλο τον κόσμο και συνάντησα μερικούς απίστευτους ανθρώπους. Είμαι έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου, ώστε να μείνω στο παιχνίδι που αγαπάω, αλλά από την άλλη πλευρά. Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω την συνεργασία μου με έναν σπουδαίο φίλο μου και έναν από τους καλύτερους μάνατζερ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θέλω αλήθεια να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν εντός και εκτός γηπέδου".

Ο Πατ Καλάθης ξεκίνησε την καριέρα του στο κολέγιο του Saint Joseph, στο οποίο έμεινε τέσσερα χρόνια, αποφοιτώντας το 2008, όταν και ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Αμαρουσίου. Στο Μαρούσι έμεινε 2 σεζόν (2008-2010) και ακολούθως αγωνίστηκε σε Κολοσσό (2010/11), Παναθηναϊκό (2011/12), Μακάμπι Χάιφα (2012/13), Αστάνα (2013-2016), ξανά Παναθηναϊκό για το πρώτο μισό της σεζόν 2016/17, πριν πάρει μεταγραφη για την Καντού (2016/17).

Αποσύρθηκε ο Πατ Καλάθης!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ