ΜΠΑΣΚΕΤ

Απόλυτη επιτυχία στο "Nike 3 on 3 τουρνουά μπάσκετ με τους AntetokounBros"

Απόλυτη επιτυχία στο "Nike 3 on 3 τουρνουά μπάσκετ με τους AntetokounBros"

Η Nike έδωσε την ευκαιρία σε νέα ταλέντα να αναδειχθούν στο 3 on 3 τουρνουά μπάσκετ στο πλαίσιο του AntetokounBros Event 2017, που διοργανώθηκε από την Eurohoops.net.

Στο πλαίσιο του AntetokounBros Event 2017, η Nike διοργάνωσε ένα μοναδικό 3 on 3 τουρνουά μπάσκετ για νέους 16 έως 18 ετών στο Nike Basketball Lounge του ΟΑΚΑ. Στο τουρνουά μπάσκετ συμμετείχαν 24 ομάδες, οι οποίες αγωνίστηκαν με πάθος έτσι ώστε να κερδίσουν την ευκαιρία να παίξουν στο κατάμεστο γήπεδο του ΟΑΚΑ με την καθοδήγηση του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, οι AntetokounBros επισκέφθηκαν το Nike Basketball Lounge, όπου ενθουσίασαν και ενθάρρυναν τις ομάδες και αναμετρήθηκαν σε προκλήσεις δεξιοτήτων με νεαρούς θαυμαστές τους.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Ψεύτες και οι Mighty Midgets, όπου εκτός από ξεχωριστό εξοπλισμό Nike, δοκίμασαν πρώτοι τα νέα Nike React Hyperdunk 2017 Flynkit κατά τη διάρκεια του μεγάλου αγώνα στο ΟΑΚΑ ενισχύοντας τις επιδόσεις τους.

Σε μια μέρα αφιερωμένη στο μπάσκετ, η Nike επιφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις σε όλους καθώς παρουσίασε την τεχνολογική εξέλιξη και καινοτομία αλλά και το παρελθόν της ιστορίας του μπάσκετ.

Όλοι είχαν την δυνατότητα να δουν αλλά και να δοκιμάσουντα νέα μοντέλα Nike React Hyperdunk 2017 Flynkit και το Jordan SuperFly 2017, που, χαρακτηρίζονται από την αντικραδασμική καινοτομία Nike React που τα κάνει πιο μαλακά και σταθερά.

Παράλληλα , παρουσιάστηκαν εμβληματικά και συλλεκτικά παπούτσια από όλη την ιστορία του μπάσκετ της Nike, τα οποία ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τα μοναδικά Air More Uptempo υπογεγραμμένα από τον Scottie Pippen, τα ιστορικά Air Jordan VII, τα Air Foamposite One υπογεγραμμένα από τον Anfernne “Penny” Hardaway, τα Lebron 8, τα Air Penny II, τα Kobe IX Elite “Masterpiece” ήταν μερικά από τα μοντέλα που τράβηξαν τα βλέμματα στην έκθεση του εντυπωσιακού Nike Heritage Wall, όπου ξεδιπλωνόταν όλη η κληρονομιά του brand.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ