ΜΠΑΣΚΕΤ

Από τον Παναθηναϊκό στο Αιγάλεω: Τα καλύτερα ρεκόρ στην Ελλάδα

Από τον Παναθηναϊκό στο Αιγάλεω: Τα καλύτερα ρεκόρ στην Ελλάδα

Ο Φεβρουάριος είναι έτοιμος να δώσει τη θέση του στον Μάρτιο και παρά το γεγονός ότι σε μερικούς μήνες η σεζόν θα ολοκληρωθεί, υπάρχουν ομάδες που αγνοούν την ήττα ή έχουν χάσει μόλις ένα παιχνίδι. Δείτε τα καλύτερα μπασκετικά ρεκόρ στην Ελλάδα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (24/02), το Περιστέρι έριξε στο καναβάτσο τον Εθνικό με 94-67 κι έκανε το 19-0 στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. Το βράδυ της Δευτέρας (27/02) το Αιγάλεω επικράτησε εντός έδρας του ΟΦΗ Ηρακλείου με 99-64 και βελτίωσε στο 18-0 το ρεκόρ του στην Α' ΕΣΚΑ Ανδρών. Περίπου την ίδια ώρα, η ΝΕ Μεγαρίδας νίκησε με 72-58 εκτός έδρας τον Ίκαρο Καλλιθέας για το 19-0 στην Α' ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών.

Οι παραπάνω ομάδες, είναι ορισμένες από εκείνες που ακόμα δεν έχουν γνωρίσει ήττα από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Υπάρχουν αρκετές ακόμα, με τη λίστα να ξεκινάει από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει κάνει το 16-0 στη Stoiximan.gr Basket League. Στην Α1 Γυναικών, υπάρχει ο Ολυμπιακός του 16-0 κι ο Φάρος Κερατσινίου του 15-1. Μάλιστα, οι δύο τους θα αναμετρηθούν στις 04/03 (14:30, ΕΡΤ), ενώ από εκεί και πέρα, υπάρχουν σύλλογοι που εντυπωσιάζουν με την πορεία τους σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες.

Δείτε στη λίστα που ακολουθεί τις ομάδες "τρένα" της σεζόν που διανύουμε:

Από τον Παναθηναϊκό στο Αιγάλεω: Τα καλύτερα ρεκόρ στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ