ΜΠΑΣΚΕΤ

"Από το Μαρούσι στο... Λέουβεν"

"Από το Μαρούσι στο... Λέουβεν"

Οι Έλληνες προπονητές είναι εξαγώγιμο προϊόν, όμως πλέον το ίδιο ισχύει και με την τεχνογνωσία τους και τις γνώσεις τους. Οι προπονητές της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών συνεχάρησαν τον Δημήτρη Γκόφα, ο οποίος θα πραγματοποιήσει στο Βέλγιο shooting camp

Για πρώτη φορά ένας Έλληνας προπονητής θα πραγματοποιήσει καμπ σε μία ξένη χώρα χωρίς να έχει εργαστεί σε αυτή. Οι άνθρωποι της Βελγικής Λέουβεν είδαν το shooting camp του Δημήτρη Γκόφα και αποφάσισαν να το... υιοθετήσουν. Οι Δημήτρης Γκόφας, Γιάννης Ράπτης, Μιχάλης Σπυρόπουλος και Γιώργος Παραδείσης θα βρεθούν τις προσεχείς ημέρες στο Βέλγιο προκειμένου να πραγματοποιήσουν το 1ο Shooting Camp και οι προπονητές της "Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών" θέλησαν να συγχαρούν τον Διευθυντή ανάπτυξης και προπονητικού σχεδιασμού της ομάδας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Οι προπονητές και όσοι βρισκόμαστε στην Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών επιθυμούμε να συγχαρούμε τον Διευθυντή ανάπτυξης και προπονητικού σχεδιασμού της ομάδας μας, Δημήτρη Γκόφα για το μεγάλο άλμα που ετοιμάζεται να κάνει πραγματοποιώντας το πρώτο shooting camp από Έλληνα προπονητή στο εξωτερικό. Το ταξίδι από το... Μάρουσι στο Λέουβεν του Βελγίου αποδεικνύει ότι εκτός από τους Έλληνες προπονητές, εξαγώγιμο προϊόν είναι και η τεχνογνωσία που έχουν στο επίπεδο της ανάπτυξης των ακαδημιών.

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας μπάσκετ και καθηγητής φυσικής αγωγής στα Αρσάκεια - Τοσίτσεια σχολεία, Δημήτρης Γκόφας μετά το επιτυχημένο "BasketBall Shooting Camp" που πραγματοποίησε τα Χριστούγεννα στην Αθήνα τράβηξε το ενδιαφέρον μίας ομάδας Βέλγων που θέλησαν να κάνουν ένα αντίστοιχο Camp στις Βρυξέλλες αλλά και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ευρώπης. Μαζί με τους Γιάννη Ράπτη, Μιχάλη Σπυρόπουλο (προπονητής στη Γαλλία), Γιώργο Παραδείση (PhD in Sports Science & coaching) και σε συνεργασία με τον Αμερικανοκαναδό coach, Thomas Johnson τις προσεχείς ημέρες θα διεξαχθεί στο Λέουβεν το πρώτο Shooting Camp που θα διοργανώνεται από Έλληνες προπονητές σε ξένη χώρα χωρίς κάποιος εξ αυτών να έχει εργαστεί πρωτύτερα σε αυτήν!

Το γεγονός ότι η Βελγική Ομοσπονδία έχει ζητήσει να παρακολουθήσει το camp με σκοπό να το εντάξει στον προπονητικό σχεδιασμό της στις αναπτυξιακές ηλικίες, αποδεικνύει ότι η καλή δουλειά ανταμείβεται ακόμα κι αν ξεκινάει από πολύ χαμηλά και δεν βρίσκεται στη βιτρίνα!

Οι προπονητές της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών σας ευχόμαστε καλή τύχη στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται και θέλουμε να ξέρετε ότι είμαστε περήφανοι για εσάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ