ΜΠΑΣΚΕΤ

Από την ΕΟΚ μέχρι το Milwaukee για τον Γκάλη

Από την ΕΟΚ μέχρι το Milwaukee για τον Γκάλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε πως και ποιοι συνεχάρησαν δημόσια τον Νίκο Γκάλη για την είσοδό του στο Hall of Fame. Από την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ μέχρι τους Milwaukee Bucks, οι οποίοι του αφιέρωσαν μήνυμα στα ελληνικά.

Η αντίδραση μετά την είδηση της εισόδου του Νίκου Γκάλη στο Hall Of Fame ήταν άμεση από την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, την ΚΑΕ Άρης και τους... Milwaukee Bucks, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για τη μεγάλη προσωπική διάκριση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: " Ο Νίκος Γκάλης μπήκε σε ένα ακόμη γκρουπ εκλεκτών του Παγκοσμίου μπάσκετ, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η είσοδός του στο Hall of Fame με την τάξη του 2017. Η ΕΟΚ υποδέχθηκε με ικανοποίηση την είδηση αυτή, καθώς περιποιεί τιμή για όλο το ελληνικό μπάσκετ! Είναι μία ακόμη μεγάλη τιμή για τον Γκάλη, μετά από την είσοδό του στο Hall of Fame της FIBA, όπου είχε μπει με πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας".

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: " Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του Βαγγέλης Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τον Νίκο Γκάλη για την είσοδο του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Διάκριση που αποτελεί επιβράβευση της πολύ μεγάλης προσφοράς του Νίκου Γκάλη στο άθλημα και η οποία αντανακλά στο σύνολο του ελληνικού μπάσκετ".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: " Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τη μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια της για την είσοδο του Νίκου Γκάλη στο Basketball Hall of Fame! Ο μεγαλύτερος Έλληνας καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών βιώνει την υπέρτατη τιμή, αφού όπως ανακοινώθηκε επίσημα, μπαίνει στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ, σε εκδήλωση που θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2017. Ο Νίκος Γκάλης θα ενταχθεί στο Basketball Hall of Fame μαζί με τεράστιες μορφές του αθλήματος, όπως ο Tracy McGrady και ο Jerry Krause. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. συγχαίρει γι' αυτήν την τιμή τον θρύλο της ομάδας μας, που άλλαξε τη μοίρα του ελληνικού μπάσκετ και αποτέλεσε θεμέλιο λίθο για τη δημιουργία της Αυτοκρατορίας του ΑΡΗ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ