ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτο αυτοκαλάθι σε αγώνα της Α1 ΕΣΚΑΗ!

Απίστευτο αυτοκαλάθι σε αγώνα της Α1 ΕΣΚΑΗ!

Ένα από τα πιο τυχερά αυτοκαλάθια που έχουν καταγραφεί ποτέ από κάμερα σημειώθηκε στον αγώνα του Αίαντα ΑΣΑΑ και του Έσπερου ΑΟΠΑ για την Α1 ΕΣΚΑΗ. Δείτε και θα καταλάβετε (VIDEO).

Στο μπάσκετ οι δύο πόντοι είναι πάντα... δύο πόντοι. Όπως και αν τους πετύχει μία ομάδα. Ακόμα και αν για να συμβεί αυτό χρειάζεται η βοήθεια του... κεφαλιού ενός αντιπάλου όπως συνέβη στον αγώνα του Αίαντα ΑΣΑΑ και του Έσπερου ΑΟΠΑ για την 12η αγωνιστική του δεύτερου γύρου του Πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ!

Τι συνέβη λοιπόν σε αυτό τον αγώνα; Αυτό:

Για όποιον αναρωτιέται, παίκτης ο οποίος σημειώνει με κεφαλιά αυτοκαλάθι είναι ο Σταυρουλάκης του Αίαντα ΑΣΑΑ, σε μία από τις πιο τρελές φάσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Για την ιστορία, ο Έσπερος ΑΟΠΑ κατάφερε τελικά να κερδίσει με 54-59 μέσα στην έδρα του Αίαντα ΑΣΑΑ, κάτι που σημαίνει ότι αυτό το καλάθι έπαιξε και αυτό τον ρόλο του στη νίκη, με τους πόντους των δύο ομάδων να έχουν ως εξής:

Τα δεκάλεπτα:10-13, 21-23, 42-41, 54-59

Αίαντας ΑΣΑΑ (Φραγκισκάτος Λ.):Γουβελης, Μπαράκος, Ανδρουλάκης, Δημόπουλος 16(5), Σταυρουλάκης 12(2), Τσουρούλας 6(2), Πασχάκης 8(2), Σίψας 12.

Έσπερος ΑΟΠΑ (Μπαζίνας):Διαμαντόπουλος 7, Σερέτης 10, Κοτσώνης, Πανόπουλος 18(2), Κουραχάνης, Μπακαφουκος, Παπαγεωργίου 11, Μιχαλόπουλος, Κυριακόπουλος, Γιαννακόπουλος 7(1), Μπαρδάκης, Νάτσκος 6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ