Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τριπλό "χτύπημα"

Τριπλό "χτύπημα"

Εμπειρία και ταλέντο πρόσθεσε ο Ίκαρος Καλλιθέας που στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών δείχνει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Με διάθεση να προσθέσει εμπειρία και να δυναμώσει ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν συνέχισε στις μεταγραφικές κινήσεις ο Ίκαρος. Η ομάδα της Καλλιθέας μετά τις νεαρές Στεφάνου και Γιγουρτάκη ανακοίνωσε την απόκτηση των εμπειρότατων Στεφάτου, Ρουμπελάκη και Ευμορφοπούλου.

" Τρεις ακόμα σπουδαίες μεταγραφές έκανε η γυναικεία μας ομάδα και μεγάλωσε η παρέα μας με τρία βαριά χαρτιά. Είναι πλέον κοντά μας η 31χρονη πόιντ γκαρντ Ευαγγελία Στεφάτου (από Ζωγράφου), η 34χρονη γκαρντ Άννα Ρουμπελάκη (από Προφ. Ηλία) και η 29χρονη φόργουορντ Σίσυ Ευμορφοπούλου (από Προφ. Ηλία). Τα ονόματα, η ιστορία τους και η εμπειρία και των τριών κοριτσιών τα λένε όλα για την τεράστια ενίσχυση του συλλόγου μας, που πραγματοποιεί το ισορροπημένο σχέδιό του της ενίσχυσης με ταλαντούχες νεαρές αλλά και έμπειρες. Ο σύλλογός μας θα ανακοινώσει σύντομα και το νέο διοικητικό σχήμα, αλλά και κάποιες ακόμα μεταγραφές που θα ενισχύσουν τον σύλλογο".

Μετά την συμφωνία η Ευμορφοπούλου δήλωσε: " Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα για το γυναικείο και νοιώθω πιο ώριμη από ποτέ . Θέλω να συμβάλλω στους στόχους του συλλόγου , για να διακριθούμε". Από την πλευρά της η Ρουμπελάκη τόνισε: " Έχω ξαναπαίξει στην Καλλιθέα και ήταν εύκολο να επιστρέψω και να φτιάξουμε όλες μαζί κάτι αξιόλογο". Τέλος η Στεφάτου εξήγησε: " Είμαι βέβαιη ότι η επιλογή μου θα δικαιωθεί αφού θα υπάρχει οικογενειακό κλίμα και γνωρίζω όλα τα κορίτσια . Έχω πολλά να προσφέρω και σίγουρα θα τα καταφέρουμε…".

TAGS Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ