Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το... ξύσιμο του διαιτητή Δημήτρη Μαυρέλη σε αγώνα της Α2 Γυναικών

Το... ξύσιμο του διαιτητή Δημήτρη Μαυρέλη σε αγώνα της Α2 Γυναικών

Ο Δημήτρης Μαυρέλης κατάφερε να γίνει αυτός ο πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Αγίας Παρασκευής με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου για την 4η αγωνιστική της Α2 Γυναικών. Βλέπετε προς το τέλος του αγώνα αποφάσισε να ανακουφίσει τη φαγούρα του ξύνοντας με το... μεσαίο δάχτυλο το κεφάλι του! Δείτε το στιγμιότυπο (video).

Η Δάφνη Αγ. Δημητρίου ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στην Α2 Γυναικών , επικρατώντας εκτός έδρας της Αγίας Παρασκευής με 60-45. Οι "πορτοκαλί" πέρασαν από το Κοντόπευκο, συνεχίζοντας να οδηγούν την κούρσα του Νοτίου Ομίλου. Η νίκη τους πάντως πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά τη περίεργη χειρονομία του δεύτερου διαιτητή της αναμέτρησης, λίγο πριν το τέλος.

Όπως δείχνει το βίντεο του αγώνα ο Δημήτρης Μαυρέλης ξύνει το κεφάλι του με το μεσαίο δάχτυλο αμέσως μετά από σχόλιο φιλάθλου από την εξέδρα! Τη στιγμή που μια παίκτρια της Δάφνης Αγ. Δημητρίου σκοράρει με λέι απ στον αιφνιδιασμό, ακούγεται μια φωνή από την εξέδρα να λέει "βήματα κ. Μαυρέλη, ήταν βήματα". Ο ρέφερι δεν γυρίζει προς την πλευρά της εξέδρας, αλλά εντελώς τυχαία την ίδια στιγμή ξύνει το κεφάλι του με το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού, προκαλώντας την "έκρηξη" του ίδιου φιλάθλου. Είναι η αλήθεια πως πρώτη φορά καταγράφεται σε βίντεο τέτοια κίνηση από διαιτητή σε αγώνα μπάσκετ. Για την ιστορία, ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λευτέρης Κονταράτος.

Δείτε τι ακριβώς έκανε

TAGS Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ