Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πήρε Γκομεϊσβίλι και κράτησε Γκρίτζαλη ο Αρης

Πήρε Γκομεϊσβίλι και κράτησε Γκρίτζαλη ο Αρης

Την απόκτηση της Λιάνας Γκομεϊσβίλι και την ανανέωση της Σοφίας Γκρίτζαλη ανακοίνωσε το γυναικείο τμήμα του Αρη.

Επένδυση σε δύο νεαρές παίκτριες έκανε ο Αρης. Οι "κίτρινες" πρόσθεσαν στο ρόστερ τους την Λιάνα Γκομεϊσβίλι, η οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ηρακλή και ανήκε στους Αμπελόκηπους Μενεμένης. Συν τοις άλλοις, ο Αρης κράτησε και για την επόμενη χρονιά την 16χρονη Σοφία Γκρίτζαλη.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

"Και τη νέα χρονιά στονΑΡΗηΣοφία Γκρίτζαλη! Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με την αθλήτριαΣοφία Γκρίτζαλη, για έναν ακόμα χρόνο! Η παίκτρια θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στις νεάνιδες και στις γυναίκες του ΑΡΗ και είναι γεννηθείσα στις14/3/2001, έχει ύψος1,73και αγωνίζεται στιςθέσεις 1και2.

ΣτονΑΡΗηΛιάναΓκομεϊσβίλι! Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτριαΛιάνα Γκομεϊσβίλι! H Λία αγωνίζονταν την περσινή χρονιά στις κορασίδες και στις νεάνιδες τουΗρακλήμε υποσχετική από την ομάδαΑμπελόκηποι–Μενεμένης. Η παίκτρια είναι γεννηθείσα στις28/7/2001και αγωνίζεται στηθέση4και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στις νεάνιδες και στις γυναίκες του ΑΡΗ. Καλή επιτυχία Λία!".

TAGS Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ