Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με την ίδια φιλοσοφία τα Μελίσσια

Με την ίδια φιλοσοφία τα Μελίσσια

Μετά την εφετινή, πετυχημένη παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, τα Μελίσσια θα πορευτούν με το ίδιο τεχνικό τιμ και τις παίκτριες που οδήγησαν την ομάδα των βορείων προαστίων στην τρίτη θέση της κατάταξης.

Η παρουσία των Μελισσίων στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών που ολοκληρώθηκε κρίνεται τουλάχιστον πετυχημένη, με δεδομένο ότι η ομάδα του Γιάννη Κουκή τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και τον Άρη Πετρούπολης.

Ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει στον ΚΑΟ Μελισσίων που ανανέωσε τη συνεργασία του με το προπονητικό τιμ της γυναικείας ομάδας, τους Γιάννη Κουκή (σ.σ. ο οποίος θα επιβλέπει τα τμήματα υποδομών για πέμπτη συνεχόμενη περίοδο), Νίκο Κουτρουμπή και Ιάσονα Μανιατόπουλο.

Παράλληλα τα Μελίσσια θα διατηρήσουν τον περσινό κορμό του τμήματος που πρωταγωνίστησε στην Α2. Οι Κέλλυ Καραβέλη, Πόπη Ζακυνθινού, Άννυ Κοιλιαρίδη, Μάρια Καπερώνη και Χρύσα Δούρου συμφώνησαν να παραμείνουν και τη νέα σεζόν ενώ οι "μικρές" Βαρβάρα Αστέρου και Ρόδη Κάββουρα θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Στο μεταξύ, ο Υπεύθυνος Υποδομών/Ακαδημιών και Ταμίας του Συλλόγου, Γιάννης Χαντζόπουλος ανέλαβε χρέη Γενικού Διευθυντή ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι ενέργειες για την εξεύρεση χορηγών και υποστηρικτών για τη νέα περίοδο.

Στα Μελίσσια λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό παιδιών Ακαδημίες στην Αττική με συνολικά 350 παιδιά ενώ ο Γιώργος Καλαϊτζής είναι υπεύθυνος προπονητής του αναπτυξιακού, στα τμήματα των αγοριών.

Σταϊκόπουλος στην ανδρική ομάδα

Από 'κει και πέρα, το αντρικό τμήμα του ΚΑΟ Μελισσίων θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ με τον Στέλιο Σταϊκόπουλο στην άκρη του πάγκου. Μαζί με τον συνεργάτη του Γιάννη Ψυχογιόπουλο, θα αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας, της εφηβικής ομάδας, καθώς και της ομάδας νέων U22.

Σημαντική βοήθεια στην υλοποίηση των στόχων αυτών, θα έχει ο Γιώργος Καλαϊτζής, από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

TAGS Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ