Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καμμένου: "Μακάρι να υπάρξει κι άλλος Διαμαντίδης"

Καμμένου: "Μακάρι να υπάρξει κι άλλος Διαμαντίδης"

Η Δανάη Καμμένου μίλησε για την απόφασή της να αγωνιστεί στην Αγία Παρασκευή, αλλά και την αγάπη που έχει για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Έτοιμη για μια νέα αρχή είναι η Δανάη Καμμένου, που τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα φορέσει τη φανέλα της Αγίας Παρασκευής. Η 26χρονη γκαρντ θα ενισχύσει τις προσπάθειες των "μελανόλευκων" με σκοπό τη διάκριση, ενώ μιλώντας για τη μεταγραφή της στον αθηναϊκό σύλλογο είπε:

" Πρώτα απ’όλα θα ήθελα να ευχηθώ μια χρονιά γεμάτη υγεία κι επιτυχίες. θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής που με ενέταξε στο τόσο αξιόλογο δυναμικό της. Αυτό που θέλω είναι να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα προσφέροντας όμορφο θέαμα και να θέσουμε τον πήχη όσο το δυνατόν ψηλότερα".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της στην Αγία Παρασκευή: " Η Αγία Παρασκευή με ενέπνευσε σε όλα τα επίπεδα... Θεωρώ πως έχει τα προσόντα για να πρωταγωνιστήσει και να δείξει τον χαρακτήρα της. Διαθέτει καλού επιπέδου αθλήτριες, καλό τεχνικό επιτελείο καθώς κι ένα διοικητικό συμβούλιο που ενδιαφέρεται σε μεγάλο βαθμό για το άθλημα μας".

Για το ποιος είναι ο προσωπικός της στόχος, αλλά και ο στόχος της ομάδας: " Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βγάλω στο γήπεδο όση όρεξη κι αγάπη έχω για το μπάσκετ, όπως επίσης να βοηθήσω την ομάδα μου να πρωταγωνιστήσει και να κάνει το καλύτερο δυνατό".

Για το τι είναι για εκείνη το μπάσκετ: " Είναι τρόπος ζωής, αγάπης, έκφρασης, εκτόνωσης... Το μπάσκετ για μένα σημαίνει πολλά"!

Για το ποια είναι η καλύτερή της στιγμή στο μπάσκετ: " Είχα αρκετές, για να μην πω πολλές, καλές στιγμές στην μέχρι τώρα αθλητική μου πορεία, που η κάθε μια είχε την δική της ομορφιά και αξία. Παρόλα αυτά οι στιγμές που μπορώ να ξεχωρίσω ως καλύτερες είναι η συμμετοχή μου στην Εθνική Νέων Γυναικών και η κατάκτηση του ρεκόρ Guiness με την ομάδα του Αθηναΐκού".

Για το ποιο είναι το μεγαλύτερό της όνειρο: " Η κατάκτηση ενός μεταλλίου με την φανέλα της Εθνικής ομάδας γυναικών"!

Για το ποιος είναι ο αγαπημένος της παίκτης/πρότυπο: " O Διαμαντίδης! Χωρίς δεύτερη σκέψη. Μεγάλος παίκτης και τεράστια προσωπικότητα! Για μένα το "πρότυπο" δεν φαίνεται μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά και έξω από αυτές. Φαίνεται σ’όλο του το σύνολο, στην προσωπικότητα και στον χαρακτήρα του. Ο Διαμαντίδης είχε όλο το πακέτο και μακάρι στο μέλλον να υπάρξουν και άλλοι άνθρωποι σαν αυτόν που θα εμπνέουν με τον ίδιο τρόπο τα νέα παιδιά".

Photo Credits: Θεοδώρα Ξανθέα

TAGS Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ