Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωσε Χριστακοπούλου

Ανακοίνωσε Χριστακοπούλου

Τα Μελίσσια ξεκινούν δυναμικά τις μεταγραφές κινήσεις, καθώς απέκτησαν την πολλά υποσχόμενη γκαρντ, Μαρία Χριστακοπούλου, η οποία θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Κουκή

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στα Μελίσσια ξεκινάει να υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς. Η ομάδα των βορείων προαστίων ξεκίνησε τις προσπάθειες ενίσχυσης του ρόστερ της βάζοντας στη... φαρέτρα του Γιάννη Κουκή την Μαρία Χριστακοπούλου. Η 22χρονη γκαρντ που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες θα έρθει να προστεθεί στις Κέλλυ Καραβέλη, Πόπη Ζακυνθινού, Άννυ Κοιλιαρίδη, Μάρια Καπερώνη, Χρύσα Δούρου, Βαρβάρα Αστέρου και Ρόδη Κάββουρα που ανανέωσαν από την περσινή χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των "πορτοκαλί" αναφέρει

" Ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει την απόκτηση της νεαρής αθλήτριας Μαρίας Χριστακοπούλου. Η Μαρία είναι γεννημένη το 1993 και έχει ύψος 1μ73. Την προηγούμενη χρονιά η Μαρία αγωνίστηκε στην Α2 Γυναικών με το Παλαιό Φάληρο, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στον ΔΑΣΑΛ, στον ΜΕΛΑΣ και στη ΦΕΑ. Την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία"

TAGS Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ