ΣΕΠΚ

Βόβορας: "Σπουδαίο επίτευγμα"

Βόβορας: "Σπουδαίο επίτευγμα"

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τη συνεργασία του με την Ούνιξ Καζάν, αλλά και τον κόουτς Αργύρη Πεδουλάκη. Διαβάστε τι είπε.

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για τη συνεργασία του με την Ούνιξ Καζάν, αλλά και τον κόουτς Αργύρη Πεδουλάκη. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ:

Για την νέα πρόκληση που είναι προ των πυλών σε ξένη χώρα πλέον: " Είναι πολύ σημαντικό ότι μετά από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό έρχεται μία νέα πρόκληση σε μία ομάδα που φιλοδοξεί να είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι σπουδαίο επίτευγμα ότι πλέον πολλοί Έλληνες προπονητές δουλεύουν στο εξωτερικό κι αυτό δείχνει ότι αναγνωρίζεται η δουλειά, οι γνώσεις και η τεχνική κατάρτιση που έχει αποκτήσει ο Έλληνας τεχνικός. Συνεχώς ανοίγονται δρόμοι και για άλλους συναδέλφους να έχουν μία επιπλέον επιλογή".

Για τους στόχους που υπάρχουν με την Ούνιξ Καζάν: " Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για στόχους καθώς εμείς δεν έχουμε ολοκληρώσει πλήρως το ρόστερ μας, ενώ κι οι υπόλοιπες ομάδες έχουν πολλές κενές θέσεις με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να έχουμε μία πλήρη εικόνα τους. Είναι σίγουρο ότι μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό στόχο που δεν είναι άλλος από τα προκριματικά της Ευρωλίγκα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι με την Ζιελόνα Γκόρα παρά τις δυσκολίες που θα υπάρχουν, καθώς οι διεθνείς θα έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μόλις 10 μέρες πριν τα προκριματικά. Όπως και να έχει πρωταρχικός μας στόχος είναι να γίνουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα ομάδα γιατί έχει δημιουργηθεί ένα καινούριο σύνολο με πολλούς νέους παίκτες που θα πρέπει να δέσουν και φυσικά να αφομοιώσουν άμεσα την φιλοσοφία του κόουτς Πεδουλάκη".

Για το ρόστερ και τις δυνατότητες που έχει: " Δημιουργήθηκε ένα ρόστερ που στηρίζεται στο συνδυασμό εμπειρίας και γηγενών παικτών. Αποκτήθηκαν αθλητές έμπειροι με παραστάσεις επιπέδου Ευρωλίγκα, ενώ παράλληλα φροντίσαμε να υπάρχει έντονο και το ρωσικό στοιχείο. Για εμάς είναι σημαντικό ότι στην ομάδα θα έχουμε και δύο Έλληνες παίκτες (Καϊμακόγλου, Ζήσης), οι οποίοι δεν διακρίνονται μόνο για το ταλέντο και την μαχητικότητα τους αλλά και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα. Ο κόουτς σκοπεύει να στηρίξει πολλά πάνω σε αυτή τη συνεργασία. Αμφότεροι είναι πολύ κοντά στον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίξει η ομάδα και γι αυτό θα έχουν σημαντικό ρόλο".

Για την συνεργασία του με τον Αργύρη Πεδουλάκη που πλέον είναι κάτι παραπάνω από απλά επαγγελματική: " Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ειλικρινή, που ξέρει να αναγνωρίζει σε όλα τα επίπεδα και πάνω στη δουλειά του είναι τελειομανής. Ως προσωπικότητα νομίζω τον χαρακτηρίζει η επιμονή που δείχνει στις λεπτομέρειες γιατί πιστεύει ότι μόνο μέσα από εκεί μπορεί να έρθει η επιτυχία σε όλα τα επίπεδα μιας ομάδας.

Για εμένα είναι πολύ σημαντική η εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε. Με την ίδια εμπιστοσύνη με περιέβαλε και τώρα στην νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά μας. Από την πλευρά μου μέσα από την καθημερινή δουλειά μου μέσα στο γήπεδο προσπαθώ να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του και να είμαι ο απόλυτος σύμμαχός του στην προσπάθεια που γίνεται για την επίτευξη των στόχων".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ