ΣΕΠΚ

Τα θέματα του Διεθνούς Σεμιναρίου Ατομικής Βελτίωσης

Τα θέματα του Διεθνούς Σεμιναρίου Ατομικής Βελτίωσης

O ΣΕΠΚ ανακοίνωσε τα θέματα του Διεθνούς Σεμινάριου Ατομικής Βελτίωσης που θα διεξαχθεί 11-12 Ιουνίου στην Αθήνα, με ομιλητές τους Κουσπινέρα, Παπαθεοδώρου, Μανουσέλη, Μαρκόπουλο, Καλαβρό και Παπαδόπουλο.

Στις 11 και 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Διεθνές Σεμινάριο Ατομικής Βελτίωσης, με ομιλητές τους Χότα Κουσπινέρα, Ηλία Παπαθεοδώρου, Μάνο Μανουσέλη, Χάρη Μαρκόπουλο, Μιχάλη Καλαβρό και Λάζαρο Παπαδόπουλο. Περίπου ένα μήνα πριν τη διεξαγωγή του, ο ΣΕΠΚ ανακοίνωσε τα θέματα που θα αναλύσουν οι προαναφερθέντες προπονητές:

Ο Χότα Κουσπινέρα, προπονητής της Φουενλαμπράδα, θα μιλήσει σε δύο ομιλίες "για λεπτομέρειες που βελτιώνουν την απόδοση". Η πρώτη θα αφορά την άμυνα και η δεύτερη την επίθεση.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου στην πρώτη του ομιλία θα αναλύσει την "Ατομική τακτική: διάβασμα & αποστάσεις", αναφερόμενος σε κινήσεις περιφερειακών παικτών και σε συνεργασίες δύο ατόμων (spacing), ενώ στη δεύτερη θα αναφερθεί σε "Βελτίωση ατομικής άμυνας: on ball & off ball", μιλώντας για την ατομική συμπεριφορά σε ότι αφορά την άμυνα πάνω στη μπάλα, ή μακριά από αυτή.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Μάνος Μανουσέλης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα για "βελτίωση ατομικών επιθετικών χαρακτηριστικών", συνδυάζοντας ασκήσεις για ball-handling, περάσματα, footwork και τελειώματα. Ο Χάρης Μαρκόπουλος, προπονητής του Κοροίβου Αμαλιάδας, θα αναφερθεί στην επίθεση "1on1 και στη σημασία του πρώτου βήματος".

Ο Μιχάλης Καλαβρός, εξειδικευμένος στην ατομική προπόνηση, θα καταπιαστεί με το σουτ, ενώ ο Λάζαρος Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει ασκησιολόγιο για βελτίωση του παιχνιδιού με πλάτη στο καλάθι.

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ