ΣΕΠΚ

Συγχαρητήρια του ΣΕΠΚ στην Εθνική Νέων Ανδρών

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ 2017 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων Ανδρών για την πρόκρισή της στην τετράδα του Ευρωμπάσκετ της Κρήτης.

Η Εθνική Νέων Ανδρών κατάφερε χθες (20/7) να πάρει μία σπουδαία νίκη στον προημιτελικό κόντρα στην Λιθουανία και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ U20 της Κρήτης.

Ο ΣΕΠΚ λοιπόν δε μπορούσε να μείνει αδιάφορος για αυτό το γεγονός, συγχαίροντας μέσω ανακοίνωσης στο σάιτ του τους παίκτες, αλλά και τον προπονητή της Εθνικής (Ηλία Παπαθεοδώρου) και το τεχνικό του επιτελείο:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική U20 για την πρόκριση στα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος εκφράζει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, που επίσης αποδίδει τα εύσημα στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ηλία Παπαθεοδώρου και στο υπόλοιπο τεχνικό τιμ.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΠΚ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

"Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Εθνική U20 για την πορεία της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την πρόκριση στους "4" της διοργάνωσης. Πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία της συγκεκριμένης ομάδας και της συγκεκριμένης γενιάς, που συνεχίζει να μας κάνει περήφανους και να αποδεικνύει ότι το ελληνικό μπάσκετ δεν έχει μόνο ένδοξο παρελθόν, αλλά και λαμπρό μέλλον.

Θα πρέπει επίσης να αποδωθούν τα εύσημα στον ομοσπονδιακό προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει, τόσο φέτος, όσο και τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα, ο ΣΕΠΚ εκφράζοντας όλα τα μέλη του, θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια του τουρνουά. Μακάρι η πορεία να ολοκληρωθεί με δύο ακόμη νίκες και ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ