ΣΕΠΚ

ΣΕΠΚ για Κατσικάρη: "Τιμή για το ελληνικό μπάσκετ"

ΣΕΠΚ για Κατσικάρη: "Τιμή για το ελληνικό μπάσκετ"
EUROKINISSI

Ο ΣΕΠΚ συνεχάρη τον Φώτη Κατσικάρη για την συμφωνία του με τους Utah Jazz τονίζοντας πως αποτελεί "τεράστια τιμή για το ελληνικό μπάσκετ και τους Έλληνες προπονητές".

Ο ΣΕΠΚ φρόντισε να συγχαρεί τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους Utah Jazz και θα γίνει ο πρώτος Έλληνας προπονητής που θα εργαστεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ο 51χρονος Έλληνας προπονητής βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ, καθώς επέλεξε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό των Utah Jazz απορρίπτοντας την πρόταση που του είχε καταθέσει η Ουνικάχα Μάλαγα. Το... άλμα του Φώτη Κατσικάρη μάλιστα δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

"Τεράστια τιμή για το ελληνικό μπάσκετ και τους Έλληνες προπονητές, καθώς ο Φώτης Κατσικάρης θα κάνει το μεγαλύτερο άλμα της καριέρας του και για τα επόμενα τρία χρόνια θα στελεχώσει το προπονητικό τιμ των Utah Jazz στο πλευρό του Quin Snyder!

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται ήδη στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και θα συμμετάσχει ενεργά στον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν, ενώ δώσει το παρών και στη διαδικασία του Draft, όπου οι «Μορμόνοι» έχουν δικαίωμα να επιλέξουν στο No.21 και No.52.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φώτης Κατσικάρης για να μπορέσει να ζήσει το... «American dream» είχε δώσει πρώτα τα διαπιστευτήρια του ως head coach δουλεύοντας σκληρά και με μεθοδικότητα σε ΑΕΚ, Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, Βαλένθια, Άρη, Μπιλμπάο, Μούρθια, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Χάποελ Ιερουσαλήμ και Τενερίφη, ενώ για μία διετία διετέλεσε και προπονητής της Εθνικής Ελλάδας", αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ.

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ