ΣΕΠΚ

Σεμινάριο με Ιτούδη, Μπαρτζώκα

Σεμινάριο με Ιτούδη, Μπαρτζώκα

Το ετήσιο Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ θα έχει έντονο... άρωμα από Euroleague αφού θα διδάξουν ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι Έλληνες συνεργάτες τους στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το Διεθνές Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, το οποίο θα έχει έντονο άρωμα από την Euroleague! Κι αυτό γιατί στις 1-2 Ιουλίου θα διδάξουν στη Θεσσαλονίκη τα προπονητικά τιμ της πρωταθλήτριας ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της τρίτης στο Final Four του Βερολίνου, Λοκομοτίβ Κουμπάν, με επικεφαλής τους Δημήτρη Ιτούδη και Γιώργο Μπαρτζώκα.

Στο ετήσιο Διεθνές Σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης που θα διεξαχθεί αυτή τη χρονιά στη Θεσσαλονίκη, θα διδάξουν δύο Έλληνες προπονητές που συγκαταλέγονται στους κορυφαίους σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και οι συνεργάτες τους, οι οποίοι θα μιλήσουν για τακτικά στοιχεία που οδήγησαν τόσο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όσο και τη Λοκομοτίβ στην επιτυχία.

Από την ΤΣΣΚΑ θα μιλήσουν πέρα του Δημήτρη Ιτούδη, ο assistant coach Ανδρέας Πιστιόλης και ο προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, Κώστας Χατζηχρήστος. Από τη "Λόκο" θα δώσει το παρών ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και ο προπονητής φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, Γιώργος Βαβέτσης.

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ