ΣΕΠΚ

Πέσιτς και Ουότερς οι βασικοί ομιλητές του "Αθήνα 2017"

Πέσιτς και Ουότερς οι βασικοί ομιλητές του "Αθήνα 2017"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΣΕΠΚ (Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης) ανακοίνωσε ότι οι Σβέτισλαβ Πέσιτς και Γκάρι Ουότερς θα δώσουν το παρών στο διεθνές σεμινάριο που θα διεξαχθεί το διήμερο 30 Ιουνίου-1 Ιουλίου στην Αθήνα.

Μεγάλη τιμή για το Ελληνικό μπάσκετ, καθώς δύο κορυφαίοι προπονητές θα είναι οι βασικοί ομιλητές του Διεθνούς Σεμιναρίου "Αθήνα 2007 που θα διεξαχθεί το διήμερο 30 Ιουνίου-1 Ιουλίου στο κλειστό του Πανελληνίου.

Ο λόγος για τους Σβέτισλαβ Πέσιτς και Γκάρι Ουότερς, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους Έλληνες προπονητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ:

"Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει ότι τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, στο ρόλο του βασικού ομιλητή του Διεθνούς Σεμιναρίου "Αθήνα 2017", θα πλαισιώσει ο πολύπειρος Αμερικανός προπονητής, Γκάρι Ουότερς.

Ο Ουότερς θα μιλήσει στο Διεθνές Σεμινάριο που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το Σάββατο 1 Ιουλίου στο κλειστό του Πανελληνίου. Έχει να επιδείξει μια μακρά προπονητική διαδρομή που ξεκινά από το 1974. Διετέλεσε assistant coach στο Φέρις Στέιτ (1974-1989) και στη συνέχεια στο Ίστερν Μίσιγκαν (1989-1996). Το 1996 ανέλαβε την πρώτη του πρόκληση ως πρώτος προπονητής, όταν κάθισε στον πάγκο του Κεντ Στέιτ. Εκεί έμεινε ως το 2001 πριν μεταπηδήσει στους Ράτζερς (2001-2006). Από το 2006 ως και το καλοκαίρι που μας πέρασε καθοδηγούσε στους δρόμους της επιτυχίας το Κλήβελαντ Στέιτ.

Έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο του "προπονητή της χρονιάς" στην περιφέρεια MAC, ενώ έχει "στείλει" και πέντε παίκτες στο ΝΒΑ, μεταξύ των οποίων ο Τζον Έντουαρντς, ο Κουίνσι Ντούμπι και ο πρωταθλητής με τους Μαϊάμι Χιτ, Νόρις Κόουλ".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ