ΣΕΠΚ

Ομιλητής ο Λονγκαμπάρντι στο "Αθήνα 2015"

Ομιλητής ο Λονγκαμπάρντι στο "Αθήνα 2015"

Ο ταλαντούχος και ανερχόμενος Αμερικάνος προπονητής των Phoenix Suns, Μάικλ Λονγκαμπάρντι θα είναι αυτός που θα ολοκληρώσει το πάνελ των ομιλητών του Διεθνές Σεμιναρίου "Αθήνα 2015" που θα διοργανώσει ο ΣΕΠΚ.

Ο Μάικλ Λονγκαμπάρντι θα είναι αυτός που θα ολοκληρώσει το πάνελ των ομιλητών του Διεθνές Σεμιναρίου "Αθήνα 2015" που θα διοργανώσει ο ΣΕΠΚ στο κλειστό του Αμαρουσίου το τριήμερο 3-5 Ιουλίου.

Ο Λονγκαμπάρντι θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς προπονητές στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχοντας μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί τον "αμυντικό συντονιστή" των Suns, δηλαδή είναι ο προπονητής υπεύθυνος για την άμυνα της ομάδας, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει στους Celtics, υπό τις οδηγίες του Ντοκ Ρίβερς.

Παράλληλα έχει μεγάλη εμπειρία από το κολεγιακό πρωτάθλημα, έχοντας δουλέψει επί σειρά ετών ως συνεργάτης (Lafayette, Adelphia, Pfeiffer). Οι υπόλοιποι ομιλητές του "Αθήνα 2015" θα είναι οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Βαγγέλης Αγγέλου, Τζώρτζης Δικαιουλάκος και Γιώργος Βαβέτσης.

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ