ΣΕΠΚ

Νικητόπουλος: "Άξιζαν την ευκαιρία"

Νικητόπουλος: "Άξιζαν την ευκαιρία"

Ο προπονητής του Προμηθέα Χαλανδρίου, Τάσος Νικητόπουλος μίλησε στον ΣΕΠΚ για τη νέα σεζόν, τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας και τους παίκτες που αξίζουν αυτή την ευκαιρία.

Ο νεοφώτιστος στην Α' ΕΣΚΑ Προμηθέας Χαλανδρίου έχει αλλάξει στόχους, αλλά θέλει να έχει μια εξίσου επιτυχημένη χρονιά, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Τάσο Νικητόπουλο που μίλησε στο Sepk.gr για τη νέα σεζόν, τις ιδιαιτερότητες της κατηγορίας και τους παίκτες που αξίζουν αυτή την ευκαιρία.

"Καταφέραμε να κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας, κάτι που ήταν πρωταρχικός μας στόχος, καθώς τα περισσότερα παιδιά ήταν χρόνια στην ομάδα και άξιζαν την ευκαιρία να παίξουν στην Α' Κατηγορία.

Κάναμε τρεις προσθήκες (τους Γιώργο Κορρέ, Αλεξάνδρο Καλφόπουλο, Νίκο Καρούζο) έμπειρων παικτών, ενώ αποκτήσαμε και δύο νεαρούς παίκτες που θα μας βοηθήσουν και θα τους βοηθήσουμε. Όλοι οι άλλοι παίκτες έμειναν οι ίδιοι και ευελπιστούμε να έχουμε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά" ήταν τα πρώτα του λόγια.

Τι όμως θα είναι επιτυχία στην Α' ΕΣΚΑ για τον Προμηθέα; "Η παραμονή. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Για να πετύχεις, όμως, κάτι τέτοιο στην Α' Κατηγορία πρέπει να πρωταγωνιστήσεις. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, ενώ με το νέο σύστημα και τα πλέι-οφ, δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες και η τελική κατάταξη κρίνεται την τελευταία αγωνιστική" πρόσθεσε ο έμπειρος τεχνικός που θα βρίσκεται για τρίτη σεζόν στον πάγκο της ομάδας.

Τέλος αναφέρθηκε στην προετοιμασία λέγοντας: "Είναι η δεύτερη εβδομάδα που δουλεύουμε στο γήπεδα. Τα παιδιά, που δεν είναι επαγγελματίες, είναι πολύ συνεπείς στις προπονήσεις και θεωρώ οτι βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Στόχος μας είναι την 1η αγωνιστική να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ