ΣΕΠΚ

Nανάκος: "Λειτουργούν σωστά και υπεύθυνα"

Nανάκος: "Λειτουργούν σωστά και υπεύθυνα"

Ο Σταύρος Νανάκος, τεχνικός του Πανιωνίου μίλησε για τους στόχους του Πανιωνίου στην Α1 Γυναικών και την προετοιμασία της ομάδας.

Μέσω δηλώσεων του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, ο Στάυρος Νανάκος εξέφρασε την ελπίδα του για μία ανταγωνιστική Α1 Γυναικών, καθώς όπως δήλωσε με εξαίρεση τον Αθηναϊκό οι υπόλοιπες ομάδες είναι κοντά. Επίσης τόνισε ότι ο σωστός οικονομικός προγραμματισμός των ομάδων είναι το εχέγγυο για την φερεγγυότητα του πρωταθλήματος.

Για την ομάδα του τον Πανιώνιο δήλωσε ότι δίνεται μεγάλη σημασία στις υποδομές, καθώς στόχος του "ιστορικού" είναι να βγάλει μακροπρόθεσμα παίκτριες από τις ακαδημίες. Τέλος αναφερόμενος στην προετοιμασία της ομάδας του, είπε ότι έιναι πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά των αθλητριών.

Οι δηλώσεις Νανάκου για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών: " Είναι αρχές ακόμα και δεν γνωρίζουμε πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Αρκετές ενδέχεται να ενισχυθούν με ελεύθερες Ελληνίδες ή με ξένες. Βάσει ρόστερ κυρίως ο Αθηναϊκός και μετέπειτα η ΦΕΑ δείχνουν να είναι καλά. Πάντως επαναλαμβάνω ότι είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Γενικά το πρωτάθλημα με εξαίρεση τον Αθηναϊκό αναμένεται να είναι ανταγωνιστικό.

Στο οργανωτικό τομέα του πρωταθλήματος θα πρέπει όλες οι ομάδες που απαρτίζονται από παράγοντες, προπονητές και αθλήτριες να έχουν ένα οικονομικό πλάνο, το οποίο θα ανταποκρίνεται στα πραγματικά δεδομένα. Ελπίζω να μην προβούν σε κινήσεις χωρίς προγραμματισμό με στόχο μόνο και μόνο τον ανταγωνισμό.

Το πλάνο αυτό μόνο θετικά στοιχεία θα έχει αν και μπορεί να μην είναι εφήμερα αλλά σίγουρα μακροπρόθεσμα θα ωφελήσει το άθλημα και τον χώρο. Η φερεγγυότητα είναι η λύση για ένα πρωτάθλημα καλύτερο με ανθρώπους που πλέον θα κάνουν με όλο τους το "είναι" τη δουλειά τους".

Στη συνέχεια μίλησε για τον Πανιώνιο και τους στόχους της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα : "Στον Πανιώνιο υπάρχει ένα πρόγραμμα ανανέωσης με προσοχή στις υποδομές, και με μακροπρόθεσμο πλάνο να βγουν νέες αθλήτριες μέσα από το σύλλογο. Στόχος είναι να παράγει παίκτριες από τα σπλάχνα του. Σίγουρα οι άνθρωποι λειτουργούν σωστά και υπεύθυνα κάτι που ελπίζω να το καρπωθούμε στην πορεία. Θα δοθούν ευκαιρίες σε νέες και ταλαντούχες αθλήτριες, προκειμένου να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και να καθιερωθούν".

Τέλος αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας : "Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από την παρουσία των παικτριών μου στις προπονήσεις. Υπάρχει θεμιτός ανταγωνισμός και πολύ όρεξη για δουλεία. Όντας καινούριος προπονητής στην ομάδα προσπαθώ να εισαγάγω κάποια πράγματα και βλέπω μία καλή προσαρμοστικότητα από την πλευρά των παικτριών.

Θεωρώ ότι η σκληρή και συστηματική δουλειά παράλληλα με την στήριξη της διοικούσας επιτροπής του γυναικείου και προσωπικά του προέδρου, κύριου Γιώργου Κωνσταντινίδη θα επιφέρει τα αποτελέσματα που αναμένουμε."

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ