ΣΕΠΚ

Μελέτης: "Μεγάλη οντότητα ο Πανιώνιος"

Μελέτης: "Μεγάλη οντότητα ο Πανιώνιος"

Ο κόουτς του Πανιωνίου, Κώστας Μελέτης μίλησε για την προσπάθεια που έγινε στην ομάδα, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή της στην Α2 Γυναικών. Διαβάστε αναλυτικά.

Σαφές προβάδισμα για την παραμονή του στην Α2 Γυναικών πήρε ο Πανιώνιος, με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Μελέτη να μιλάει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ. Διαβάστε αναλυτικά:

Για τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο: " Η πρόταση του Πανιωνίου ήταν πολύ τιμητική για εμένα και το είδα σαν μία πρόκληση για να μπορέσω να βοηθήσω τις αξιόλογες αθλήτριες που έχει η ομάδα, ώστε να μείνουν στη κατηγορία. Είναι αυτονόητο ότι ο Πανιώνιος είναι μία μεγάλη οντότητα κι αυτό μεγαλώνει ακόμα περισσότερο την πρόκληση. Οι κύριοι Ριζόγλου, Κωνσταντώνης και οι άνθρωποι που πλαισιώνουν το γυναικείο τμήμα έχουν όραμα για το μέλλον του Πανιωνίου κάτι που μου δίνει την ευκαιρία να ελπίζω σε πολύ καλύτερες ημέρες αντάξιες του ονόματος του συλλόγου.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα στη καριέρα μου και σίγουρα είναι τιμή να έχω υπό την καθοδήγηση μου το γυναικείο τμήμα του ιστορικού Πανιωνίου".

Για τη μάχη της παραμονής στην Α2 γυναικών: " Αυτή τη στιγμή μετά τις νίκες που κάναμε με Περιστέρι και Φάληρο ουσιαστικά πήραμε ένα προβάδισμα παραμονής, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα αφού χρειαζόμαστε τουλάχιστον μία νίκη στα δύο επόμενα παιχνίδια. Στόχος μας είναι την Κυριακή κόντρα στην Ολυμπιάδα Λεχαίου, μπροστά στους οπαδούς μας, να κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε την παραμονή και μαθηματικά".

Για τη νίκη επί του Παλαιού Φαλήρου στο ντέρμπι που έδινε προβάδισμα παραμονής: " Η ομάδα διαθέτει εξαιρετικά έμπειρες και καλές αθλήτριες με ακρογωνιαίο λίθο την Μαρία Παναγιωτοπούλου και δίπλα της τις Σταμπούρλου, Δανούση και Στεφανίδου. Δημιουργούν έναν εξαιρετικό πυρήνα που μπορεί να αποδώσει πολύ καλό μπάσκετ, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι αυτός πλαισιώνεται από αθλήτριες όπως οι Γρηγορίου και Ιωννίδου.

Στο παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο εμείς αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να σταθούμε με τις δικές μας προσωπικότητες μέσα στο γήπεδο, να παίξουμε με τον δικό μας ρυθμό και να μην ακολουθήσουμε τον γρήγορο που ήθελε να βάλει το Φάληρο. Από τη στιγμή που το καταφέραμε η ποιότητα κι η εμπειρία των παικτριών μας έδωσε ουσιαστικά μία εύκολη νίκη".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ