ΣΕΠΚ

Με άρωμα Χ.Α.Ν.Θ η κοπή πίτας του Σ.Ε.Π.Κ

Με άρωμα Χ.Α.Ν.Θ η κοπή πίτας του Σ.Ε.Π.Κ
ΣΕΠΚ Πίτα

Παρουσία πλήθους μελών της μπασκετικής Θεσσαλονίκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σ.Ε.Π.Κ. το βράδυ του Σαββάτου (30/1) σε αίθουσα του κεντρικού κτηρίου της ΧΑΝΘ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθόσφαιρας (Σ.Ε.Π.Κ.) παρουσία πλήθους μελών της μπασκετικής Θεσσαλονίκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το βράδυ του Σαββάτου (30/1) σε αίθουσα του κεντρικού κτηρίου της ΧΑΝΘ γεγονός που προκάλεσε συγκίνηση σε αρκετούς από τους παρευρισκομένους.

"Σε αυτή την αίθουσα που είμαστε τώρα στεγάζονταν πριν από πολλά χρόνια το παιδικό τμήμα, το εντευκτήριο της ΧΑΝΘ. Είχαμε τραπέζια μπιλιάρδου, πινγκ πόνγκ και πιο πίσω ποδοσφαιράκια. Εδώ περνούσαμε ώρες ατέλειωτες μιλώντας για μπάσκετ, εγώ, ο Λάκης Τσάβας… Δεν φεύγαμε σχεδόν ποτέ πριν νυχτώσει. Η ΧΑΝΘ ήταν το σπίτι μας, ίσως και περισσότερο από το σπίτι μας", ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του με αφορμή την βράβευση του από τον ΣΕΠΚ ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών, ο Θόδωρος Ροδόπουλος.

Με άρωμα Χ.Α.Ν.Θ η κοπή πίτας του Σ.Ε.Π.Κ
Ροδόπουλος

"Χαίρομαι που αυτή μου η βράβευση συνέπεσε να γίνει εδώ σε αυτή την αίθουσα. Χαίρομαι επίσης που ο Σύνδεσμος με τιμάει γιατί ξέρω πως τιμά αυτούς που έχουν πετύχει κάτι στον χώρο", κατέληξε. Πλην του κ. Ροδόπουλου, ο ΣΕΠΚ τίμησε για την προσφορά τους στον χώρο του μπάσκετ, τους Κώστα Πιλαφίδη, Στέλιο Καλαντίδη, την Ομοσπονδία Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι και την Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - International Police Association (IPA). Ακολούθησαν επίσης αρκετές βραβεύσεις σε προπονητές για επιτυχίες με τις ομάδες τους το 2015 σε Εθνικές κατηγορίες και τοπικά πρωταθλήματα.

Με άρωμα Χ.Α.Ν.Θ η κοπή πίτας του Σ.Ε.Π.Κ
Πιλαφίδης

"Είναι ιστορικό το μέρος που βρισκόμαστε γιατί εδώ πρωτοπαίχθηκε το μπάσκετ", είπε στην σύντομη ομιλία του ο προπονητής Γιάννης Τσιμπής.

Με άρωμα Χ.Α.Ν.Θ η κοπή πίτας του Σ.Ε.Π.Κ
ΣΕΠΚ Θεσσαλονίκη

Το παρών έδωσε μεταξύ άλλων και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, όχι και ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, οπότε δεν είχανε την ευκαιρία για ένα πρώτο τετ α τετ πριν από το σημερινό ντέρμπι στο PAOK Sports Arena. Απών και ο τεχνικός του Ηρακλή, Βαγγέλης Αλεξανδρής, και πρώην μέλος του δ.σ. του συνδέσμου.

Πλέον το επόμενο ραντεβού έχει δοθεί για την Αθήνα την επόμενη Κυριακή (7/1) όπου ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθόσφαιρας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Αυτή θα γίνει παρουσία του προέδρου του Παναγιώτη Γιαννάκη που δεν μπόρεσε τελικά να δώσει το παρών και σε αυτή που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ