ΣΕΠΚ

Μανωλόπουλος: "Μέσα σε όλους τους στόχους"

Μανωλόπουλος: "Μέσα σε όλους τους στόχους"

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Top 16 της Euroleague, καθώς επικράτησε εντός έδρας της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μακάμπι Τελ Αβίβ. Διαβάστε τι δήλωσε στον ΣΕΠΚ, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκού, για τους στόχους της ομάδας, αλλά και για τη σχέση του με τον Μαυροβούνιο τεχνικό.

Διαβάστε τι είπε:

...για την μέχρι τώρα πορεία του Παναθηναϊκο

"Είμαστε μία καινούρια ομάδα, με νέο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες τόσο σε ηλικία όσο και στην ομάδα. Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ ότι μέχρι στιγμής έχουμε πάει αρκετά καλά. Καταφέραμε να πάρουμε τα περισσότερα από τα αποτελέσματα που θέλαμε και κατά περιόδους έχουμε παίξει πολύ καλό μπάσκετ. Θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμα καλύτερα, όμως είχαμε πολλά θέματα τραυματισμών που δεν βοήθησαν. Ευελπιστούμε ότι με τη σκληρή δουλειά που γίνεται από όλους κάθε μέρα, στο μέλλον θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα. Αυτή τη στιγμή είμαστε μέσα στους στόχους κι αυτό για μία καινούρια ομάδα είναι πολύ σημαντικό".

...για τους στόχους που υπάρχουν σε Ελλάδα και Ευρώπη

"Είμαστε Παναθηναϊκός κι αυτό σημαίνει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγάμε και τους 3 στόχους που έχουμε. Η φετινή σεζόν είναι μία χρονιά προσαρμογής κι αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερο υπομονή, όμως ο κόσμος δείχνει να το καταλαβαίνει και να έχει κατανοήσει την κατάσταση".

...για τη συνεργασία του με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς

"Έχουμε άριστη συνεργασία. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη κι έντονη προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι ένας άριστος γνώστης του αθλήματος, με πολύ καλές ιδέες που δουλεύει πολλές ώρες για την ομάδα τόσο μέσα όσο κι έξω από το παρκέ. Αυτό αποτελεί κίνητρο και για τους υπόλοιπους να δουλεύουν σε ανάλογους ρυθμούς. Γενικά πρόκειται για έναν τελειομανή και απαιτητικό προπονητή που είναι απόλυτα δίκαιος τόσο ως τεχνικός όσο κι ως άνθρωπος. Είναι ένας πραγματικός κύριος στις σχέσεις του με τους ανθρώπους".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ