ΣΕΠΚ

Κι ο Τζιμ Ίνγκλις στο Σεμινάριο του ACS

Κι ο Τζιμ Ίνγκλις στο Σεμινάριο του ACS

Μετά τους Ντάνι Μάνινγκ και Μάικ Μπρέναν, ακόμη ένας καταξιωμένος προπονητής του NCAA θα βρίσκεται στο 6ο Διεθνές Σεμινάριο του ACS. Ο λόγος για τον Τζιμ Ίνγκλις, που θα δώσει το "παρών" στη χώρα μας, στα μέσα Απριλίου.

Το 6ο Διεθνές Σεμινάριο του ACS θα έχει έντονο... κολεγιακό χρώμα, αφού ακόμη ένας καταξιωμένος προπονητής του NCAA θα είναι μεταξύ των ομιλητών. Ο λόγος για τον Τζιμ Ίνγκλις, που θα αφήσει για λίγο το NJIT για να βρεθεί στη χώρα μας προκειμένου να δώσει τα φώτα του σχετικά με τις "ασκήσεις ομαδικής άμυνας" και "ασκήσεις επίθεσης".

Ο έμπειρος κόουτς ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του το 1991 στο Wagner College, ως βοηθός, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν το Rider (1997) και το Columbia (2003), πριν καταλήξει στο NJIT, το οποίο κοουτσάρει από το 2008.

Το Σεμινάριο ξεκινά το Σάββατο (18/4) στις 09.45 με τον Μάικ Μπρέναν να αναλύει την "Επίθεση του Princeton". Στις 11.15 σειρά παίρνει ο Ντάνι Μάνινγκ με "την ανάπτυξη των post παικτών", για να κλείσει τις ομιλίες ο Τζιμ Ίνγκλις στις 12.45. Την Κυριακή (19/4) ξεκινά ο Ίνγκλις στις 09.45, ενώ στις 11.45 παίρνει τη σκυτάλη ο Μάικ Μπρέναν με την "Άμυνα Princeton". Την αυλαία θα κλείσει ο Ντάνι Μάνινγκ με την "Ατομική βελτίωση".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ