ΣΕΠΚ

Ιδανικό ξεκίνημα στο σεμινάριο "Θεσσαλονίκη 2016"

Ιδανικό ξεκίνημα στο σεμινάριο "Θεσσαλονίκη 2016"

Το διεθνές Σεμινάριο "Θεσσαλονίκη 2016" που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ξεκίνησε με τις ομιλίες του Γιώργου Μπαρτζώκα και των Παππά, ΒαβέτσηκαιΜποζίκα άμεσων συνεργατών του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Η αυλαία του διεθνούς Σεμιναρίου"Θεσσαλονίκη 2016"που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ άνοιξε σήμερα (1/7) με χαρακτηριστικό γνώρισμα την δυναμική παρουσία των κόουτς που βρέθηκαν στο "Paok Sports Arena" στην Πυλαία με στόχο να παρακολουθήσουν τις υψηλού επιπέδου ομιλίες των Μπαρτζώκα,Παππά,ΒαβέτσηκαιΜποζίκα.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ.Σταύρος Κοντονής, δεν κατάφερε να βρίσκεται στο κλειστό της Πυλαίας, καθώς ήταν αναγκαία η παρουσία του στη Σύνοδο Κορυφής των Υπουργών Αθλητισμού που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Παρίσι, όμως φρόντισε να στείλει τον χαιρετισμό του με τον οποίο ξεκίνησε το Σεμινάριο. "Οι Έλληνες προπονητές καλαθοσφαίρισης αποδεικνύουν κάθε χρόνο, τόσο στο εσωτερικό, όσο και παγκοσμίως, ότι αποτελούν ένα από τα πιο αξιόλογα, καταρτισμένα και προβεβλημένα μέρη του αθλήματος.

Είμαι σίγουρος ότι οι προοπτικές των Ελλήνων προπονητών -όσο συνεχίζουν να κινούνται στη λογική της εξωστρέφειας, της επιμόρφωσης και της επιμονής- θα είναι λαμπρές και ευοίωνες.
Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του Σεμιναρίου, όντας βέβαιος ότι η εμπειρία, η γνώση, η διεθνής εμβέλεια των ομιλητών αποτελεί ασφαλές εχέγγυο για την δημιουργική περαίωση μιας ουσιαστικής εκπαιδευτικής διαδικασίας"
.

Τον... χορό των ομιλιών άνοιξε ο καταξιωμένος γυμναστής Γιώργος Βαβέτσης, ο οποίος μέσα από λεπτομερείς προβολές σε slide projectors ανέπτυξε το πρόγραμμα βελτίωσης της απόδοσης που ακολούθησε στους αθλητές της Λοκομοτίβ Κουμπάν την χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Οι παρευρισκόμενοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και για τις ομιλίες που ακολούθησαν. Ο προπονητής της Λοκομοτίβ,Γιώργος Μπαρτζώκαςμαζί με τους άμεσους συνεργάτες του,Χρήστο ΠαππάκαιΓιώργο Μποζίκα αναφέρθηκαν στο "χτίσιμο" της άμυνας της Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία "έκλεψε" τις εντυπώσεις στην φετινή Euroleague, ενώ μοιράστηκαν τα πολύτιμα μυστικά τους πάνω στην "προπονητική κατεύθυνση που έχει στη βελτίωση της ομαδικότητας και της κυκλοφορίας της μπάλας". Μετά το τέλος των ομιλιών οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ερωτήσεις τους στους ομιλητές κι έτσι καλύφθηκε οποιαδήποτε απορία.

Related content

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ