ΣΕΠΚ

"Ήταν συνειδητή η επιλογή μας"

"Ήταν συνειδητή η επιλογή μας"
INTIME SPORTS

Ο Αίολος συνεχίζει να πορεύεται αήττητος στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής και ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Κουταλιανός μίλησε στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Ο Αίολος κάνοντας άλματα προόδου δείχνει ότι έρχεται δυναμικά με στόχο να αποκτήσει μία σταθερή θέση στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού μπάσκετ. Αν και νεοφώτιστο στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής του Βορρά η ομάδα του Αστακού παραμένει αήττητη έπειτα από 8 αγωνιστικές και ο τεχνικός της ομάδας, Μιχάλης Κουταλιανός, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) αναφέρθηκε στους στόχους που υπάρχουν αλλά και στους παίκτες που επιλέχθηκαν γιατί μπορούν να αντεπεξέλθουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για την μέχρι τώρα πορεία του Αίολου στο πρωτάθλημα

" Σαφέστατα έχουμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Ήταν κάτι το οποίο χτίζεται μέσα στο παρκέ από μέρα σε μέρα κι από αγωνιστική σε αγωνιστική. Από την αρχή έχουμε πει ότι βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Προφανώς ήθελα να είμαστε στο 8-0, όμως στην αρχή του πρωταθλήματος δεν είχαμε πλήρη εικόνα από όλες τις ομάδες κι έτσι δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε τόσο μακριά. Το μόνο που κοιτάγαμε ήταν την επόμενη προπόνηση και τον επόμενο αγώνα".

Για την πίεση που υπάρχει από τον υψηλό στόχο που έχει τεθεί
" Ο στόχος είναι η άνοδος. Γι' αυτό ήρθαμε όλοι εδώ κι αναφέρομαι τόσο στους παίκτες όσο και στους προπονητές. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Ήταν συνειδητή επιλογή από όλους μας. Στον σχεδιασμό της ομάδας προσπαθούσαμε να καταλήξουμε σε παιδιά που είναι έμπειρα σε τέτοιες καταστάσεις πρωταθλητισμού κι έτσι έγινε".

Για το ρόστερ της ομάδας του
" Ειλικρινά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το ρόστερ της ομάδας. Ο πρόεδρος κ. Πανταζής και η διοίκηση υλοποίησαν κάθε μου επιθυμία, οπότε είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το υλικό που δουλεύω καθημερινά. Τώρα είναι στο χέρι του προπονητικού σταφ και των παικτών να εκπληρώσουμε τον στόχο που έχουμε θέσει".

Για τις φιλοδοξίες του σωματείου σε βάθος χρόνου
" Κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν η ομάδα έχει κάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα άλματα και κάνεις δεν μπορεί να ξέρει που είναι το ταβάνι στα όνειρα του προέδρου και της διοίκησης. Από την πλευράς μας είμαστε εδώ να υλοποιήσουμε τον άμεσο φετινό στόχο κι από εκεί και πέρα στο τέλος της σεζόν, αν όλα έχουν πάει όπως θέλουμε, θα μιλήσουμε ξανά και θα πορευτούμε αναλόγως".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ