ΣΕΠΚ

Γούναρης: "Αντάξιοι του ονόματος"

Γούναρης: "Αντάξιοι του ονόματος"

Το συγκρότημα του Μάριου Γούναρη επικράτησε της Καβάλας με 67-66, χάρη σε καλάθι του Κώστα Μαχαίρα στην εκπνοή. Διαβάστε τι δήλωσε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Ο Εθνικός Πειραιά πανηγύρισε σπουδαία νίκη το απόγευμα του Σαββάτου (15/11) όταν με καλάθι στην εκπνοή του παιχνιδιού (3 δέκατα του δευτερολέπτου) πήρε το ροζ φύλλο μέσα από τα χέρια της Καβάλας με 67-66 και έφτασε τις 5 νίκες σε έξι αγώνες και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών Μάριος Γούναρης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για τη νίκη επί του Μακεδονικού συλλόγου, για τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

...για τη σπουδαία νίκη επί της Καβάλας: "Ήταν αναμφίβολα μία μεγάλη νίκη κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία είναι φαβορί για να διεκδικήσει την άνοδο. Όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε λέγαμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε πει ότι θα παλεύουμε σε όλα ματς κι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε ειδικά μέσα στην έδρα μας. Μας βοήθησε πολύ το γεμάτο γήπεδο και η παρουσία του κόσμου μας έδωσε μεγάλη ώθηση.gounaris 2Αγωνιστικά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, πάλεψε σε κάθε φάση ξεχωριστά και στάθηκε όπως έπρεπε σε έναν αγώνα με πολλές προσωπικές μονομαχίες. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο όταν και βελτιώσαμε την άμυνα μας καταφέραμε να είμαστε συνέχεια μπροστά στο σκορ. Στα τελευταία λεπτά χάσαμε για λίγο τη συγκέντρωση μας και η Καβάλα κερδίζοντας πολλές δεύτερες επιθέσεις από επιθετικά ριμπάουντ κατάφερε να φέρει στα ίσια το παιχνίδι. Στο τελευταίο λεπτό ουσιαστικά κέρδισε ο πιο τυχερός, καθώς στο 1,9'' χάναμε και στο 0,03'' κερδίσαμε".

...για τους στόχους του Εθνικού στην πρώτη του σεζόν στην Α2: "Από την αρχή είχαμε πει ότι θέλουμε να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να παλεύουμε για τη νίκη. Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία και σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, όμως έχουμε πει ότι θα παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη. Ο Εθνικός είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία στον αθλητισμό κι είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε αντάξιοι του ονόματος της ομάδας αλλά και των ανθρώπων που προσπαθούν όλα αυτά τα χρόνια για να φέρουν την ομάδα μέχρι την Α2. Από εκεί και πέρα ως νέοι στην κατηγορία πρέπει αρχικά να καταφέρουμε να κερδίσουμε την παραμονή μας όσο πιο γρήγορα γίνεται κι ύστερα να παίξουμε χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό".

...για το ρόστερ της ομάδας: "Το καλοκαίρι προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα σύνολο με έμπειρα παιδιά και κάποια πιο νεαρά που μέσα από τη δουλειά θα μπορέσουν να βελτιωθούν, να προσαρμοστούν στις ανάγκες της Α2 και να μας δώσουν λύσεις στην ομάδα. Υπολογίζουμε σε όλους τους παίκτες κι ο καθένας έχει το ρόλο του μέσα στο γήπεδο προσφέροντας το 100% που μπορεί".

...για το κόσμο που στηρίζει την ομάδα: "Ο κόσμος του Εθνικού είναι πάντα κοντά στην ομάδα και το έχει αποδείξει αυτό τόσο πέρσι στην Α2 όσο και φέτος. Το Σάββατο η παρουσία του ήταν συγκλονιστική δίνοντας ρυθμό κι ώθηση στην ομάδα για να φτάσει στη νίκη. Είμαι σίγουρος ότι θα βρίσκεται κοντά μας και στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ