ΣΕΠΚ

Δοξάκης: "Υστερούμε σε προσόντα"

Δοξάκης: "Υστερούμε σε προσόντα"
INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Δοξάκης αναφέρθηκε στο διεθνές καμπ του Κολίνδρου. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Δοξάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για το διεθνές καμπ του Κολίνδρου, στο οποίο και ήταν υπεύθυνος.

" Ήταν μια επιτυχημένη διοργάνωση που γίνεται κάθε χρόνο. Η ιδιαιτερότητα σε σχέση με αυτή τη χρονιά ήταν ότι "κατεβήκαμε" μια χρονιά και είχαμε περισσότερα παιδιά γεννηθέντα το 1998", ανέφερε ο Δοξάκης και συμπλήρωσε:

" Συμμετείχαν αθλητές από έξι χώρες: την Αλβανία, η Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Φινλανδια, τη Νορβηγία και την Αυστρία. Συνολικά έδωσαν το παρών 46 παίκτες και 10 προπονητές".

Έπειτα δήλωσε: " Δώσαμε έμφαση στο ball-handling, με πολλές ασκήσεις με μπαλάκι, καθώς και στις συνεργασίες δύο παικτών. Επίσης δεν χρησιμοποιήσαμε καθόλου στα παιχνίδια που έγιναν κάποια μορφής σκριν".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Υστερούμε σε αθλητικά προσόντα! Είναι ένα πράγμα που έχουμε διαπιστώσει κατά κόρον τα τελευταία χρόνια".

Τέλος, δήλωσε: " Τα παιδιά είναι σε καλό επίπεδο τεχνικά, αλλά και τακτικά. Αν και όταν αναφερόμαστε στην τακτική μιλάμε μόνο για την αντιμετώπιση των ίδιων των παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τους προπονητές να προσπαθούν σε μικρό διάστημα να δώσουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Αφηνουμε τους προπονητές να κοουτσάρουν και φέτος παίξαμε εκτός από το all-star game κι άλλα παιχνίδια, για να μπορούν να μετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές σε φουλ αγωνιστική δράση, έτσι ώστε να έχουν και μεγαλύτερο κίνητρο".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ