ΠΣΑΚΚ

Υπόκλιση του ΠΣΑΚ στον Φώτση

BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με ανακοίνωση στο σάιτ του ο ΠΣΑΚ ευχαρίστησε τον Αντώνη Φώτση για την προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ και του ευχήθηκε να συνεχίζει να.. σπάει πλάκα με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο!

Η απόφαση του Αντώνη Φώτση να κλείσει την καριέρα του εκεί που ξεκίνησαν όλα, στον Ηλυσιακό , προκάλεσε συγκίνηση σε πολύ κόσμο. Και σίγουρα δεν γινόταν να αφήσει αδιάφορο τον ΠΣΑΚ, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση στο σάιτ του για τον διεθνή φόργουορντ, όπου και τον αποθέωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Αντώνη Φώτση, για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Αντώνης αποφάσισε να αγωνιστεί σε ερασιτεχνικό επίπεδο και να κλείσει την καριέρα του στην πρώτη του μπασκετική αγάπη, τον Ηλυσιακό.

Αγαπάει το μπάσκετ, ίσως, όσο κανένας άλλος καλαθοσφαιριστής. Το... μικρόβιο, το έχει βαθιά μέσα του και αποχωρεί απο το επαγγελματικό μπάσκετ με το κεφάλι ψηλά και με αμέτρητους τίτλους στην τροπαιοθήκη του.

Αντώνη σε ευχαριστούμε, υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σου και ελπίζουμε να συνεχίσεις να μας κάνεις να γελάμε παρέα με τον Λάζαρο..."

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ