ΠΣΑΚΚ

Το 3on3 στο Γαλάτσι

Το 3on3 στο Γαλάτσι

Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί στο Γαλάτσι το τουρνουά 3on3 που διοργανώνουν από κοινού η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, ο ΠΣΑΚ και οι τοπικοί Δήμοι και Ενώσεις.

Η ώρα να γεμίσει το Γαλάτσι από μικρά παιδιά και μπάλες μπάσκετ έφτασε. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται (24 και 25 Ιουνίου) θα διεξαχθεί στο ολυμπιακό γυμναστήριο Γαλατσίου (Λεωφόρος Βεΐκου, απέναντι από το άλσος) το τουρνουά 3on3, το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ΓΓΑ από τον ΠΣΑΚ, την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, τον Δήμο Γαλατσίου και την ΕΣΚΑ, με τη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Όπως στην Ελευσίνα, θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό συσσίτιο και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου, όποτε, οποιος επιθυμεί, μπορεί να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας, που εχουν πραγματικά ανάγκη.

Ώρες τουρνουά:

Σάββατο 24 Ιουνίου 09:00 - 14:00 και 17:00 - 20:30

Κυριακή 25 Ιουνίου 10:00 - 14:00 και 17:00 - 20:30

Η συγκέντρωση θα γίνει αύριο Σάββατο στις 08:45πμ στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (Λεωφόρος Βεΐκου έναντι άλσους Βεΐκου).

Να υπενθυμίσουμε, ότι εφέτος, τουρνουα 3Χ3 θα γίνουν ακόμη, στα Χανιά (1 & 2 Ιουλίου) και τις Αχαρνές (αρχές Σεπτεμβρίου).

Τα τουρνουά, διοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ, η ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι και οι τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html)".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ