ΠΣΑΚΚ

Τα συγχαρητήρια του ΠΣΑΚ στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο Final Four

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκρισή του στο Final Four της Κωνσταντινούπολης μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four της Κωνσταντινούπολης μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές δεν γινόταν να αφήσει αδιάφορο τον ΠΣΑΚ.

Με επίσημη ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών συνεχάρη λοιπόν τους "Ερυθρόλευκους" για την πρόκριση, τονίζοντας στο τέλος της ότι "το Ελληνικό μπάσκετ, ήταν, είναι και θα παραμείνει στην ελίτ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την πρόκρισή του στο Final 4 της EuroLeague.

Είμαστε υπερήφανοι, που για μια ακόμη χρόνια, μια ελληνική ομάδα θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ευχόμαστε στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία στο Final 4, όπως και στους υπόλοιπους Έλληνες που θα βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη και θα αγωνίζονται για το βαρύτιμο τρόπαιο.

Πιστοί στα μεγάλα ραντεβού οι Έλληνες παίκτες διότι το ελληνικό μπάσκετ, ηταν, είναι και θα παραμείνει στην ελίτ...

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ