ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Οι Έλληνες παίκτες, ήταν, είναι και θα παραμείνουν στην κορυφή"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πορεία του στην EuroLeague, αλλά και στον Κώστα Σλούκα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Με επίσημη ανακοίνωση στο σάιτ του, ο ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών) συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τις "πολλές υπερβάσεις" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά που έκαναν και φέτος οι "ερυθρόλευκοι", έδωσε συγχαρητήρια στον Κώστα Σλούκα για τον ρόλο του στην κατάκτηση του τροπαίου από την Φενέρμπαχτσε και στάθηκε στην δύναμη του Ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Ολυμπιακός, για μια ακόμη χρόνια, έκανε πολλές υπερβάσεις, παρά τους τραυματισμούς και έφθασε στον τελικό, διεκδικώντας το 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του. Η... τουρκική Φενέρμπαχτσε όμως, παρουσιάστηκε καλύτερη στον τελικό και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο, μέσα στο... σπίτι της.

Το ελληνικό χρώμα στον τελικό ήταν έντονο λόγω και της παρουσίας του Κώστα Σλούκα, με τον ΠΣΑΚ να συγχαίρει και τον διεθνή Έλληνα γκαρντ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης.

Θα το φωνάζουμε συνεχώς: "Οι Έλληνες παίκτες, ήταν, είναι και θα παραμείνουν στην κορυφή".

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ...

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ