ΠΣΑΚΚ

"Τα καλύτερα έρχονται"

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÐÏËÙÍÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÐÏËÙÍÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - POLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το "ταξίδι" της Εθνικής σε Ελσίνκι και Κωνσταντινούπολη έληξε άδοξα, ωστόσο ο ΠΣΑΚ συνεχάρη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την παρουσία του στο φετινό Eurobasket.

Ο στόχος της επιστροφής στο βάθρο έπειτα από οκτώ χρόνια δεν επιτεύχθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Η εθνική ομάδα έδειξε πάντως ότι έχει και παρών και μέλλον. Ο ΠΣΑΚ έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο φετινό Eurobasket, έστω κι αν αυτή δεν είχε ως αποτέλεσμα μία διάκριση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει την εθνική μας ομάδα του μπάσκετ για την πορεία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Όλοι ήθελαν κάποιο μετάλλιο, όχι όμως περισσότερο από τους παίκτες, οι οποίοι, παρά την έντονη κριτική που δέχθηκαν, τα έδωσαν όλα και κράτησαν την ελληνική σημαία ψηλά.

Τα παιδιά αυτά, επιβεβαίωσαν πως υπάρχει μέλλον, αυτό δηλαδή, που είχε "φωνάξει" πριν λίγες ημέρες η εθνική νέων-ανδρών, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης.

Είναι γεγονός πως τα καλύτερα έρχονται...".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ