SUPER LIG

Επίθεση Φατίχ Ακιέλ στον Σνάιντερ

Επίθεση Φατίχ Ακιέλ στον Σνάιντερ

Η Γαλατάσαραϊ περνάει δύσκολη περίοδο και ο Φατίχ Ακιέλ, παρότι δεν ανήκει πλέον στον σύλλογο, δεν διστάζει να ασκήσει αυστηρή κριτική και να επιτεθεί ακόμα και στον Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Ο ένας πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους μπακ που έχει φορέσει τη φανέλα της Γαλατάσαραϊ και ο άλλος ένας από τους κορυφαίους οργανωτές. Παρ' όλα αυτά, ο Φατίχ Ακιέλ δεν δείχνει σεβασμό στον Γουέσλεϊ Σνάιντερ και καλεί τη διοίκηση του συλλόγου να τον διώξει.

Η "τσιμπόμ" βρίσκεται σε άσχημο "φεγγάρι", με τρεις ήττες, μία ισοπαλία κι έναν αποκλεισμό στο κύπελλο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, μία αλλαγή προπονητή με τον Ίγκορ Τούντορ να αναλαμβάνει από τον Γιαν Όλντ Ρίκερινκ και πρώην παίκτες να "ξεσπαθώνουν" εναντίον νυν.

"Η Γαλατάσαραϊ έχει μία χρόνια αδυναμία. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές, περίπου 8-10, θεωρούν ότι είναι ανώτεροι από την ομάδα. Πρέπει να διώξουμε αυτούς τους παίκτες άμεσα", δήλωσε αρχικά ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ (2005-2006) και νυν προπονητής της Κοτσαέλιμπιρλικσπορ.

"Ορισμένοι ποδοσφαιριστές εκμεταλλεύονται τη Γαλατάσαραϊ, όπως ο Σνάιντερ. Δείτε την απόδοση του Σνάιντερ και πόσα χρήματα παίρνει", πρόσθεσε ο 39χρονος πρώην διεθνής, που με τη Γαλατάσαραϊ από το 1995 μέχρι το 2001 (δύο θητείες) κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, τρία κύπελλα και φυσικά το Κύπελλο UEFA και το Super Cup Ευρώπης του 2000.

TAGS SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ