ΠΣΑΚΚ

Ρεκόρ συμμετοχών στο 3on3 των Χανίων

Ρεκόρ συμμετοχών στο 3on3 των Χανίων

Τις 872 συμμετοχές έφτασε το τουρνουά 3on3 που διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στα Χανιά, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Μεγαλύτερη από ποτέ ήταν η προσέλευση του κόσμου στο ετήσιο τουρνουά 3on3 που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων αυτό το Σαββατοκύριακο. Συνολικά καταγράφηκαν 872 συμμετοχές στο τουρνουά, αριθμός που ισοδυναμεί με ρεκόρ για το συγκεκριμένο τουρνουά, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΚ. Το τουρνουά των Χανίων ολοκληρώνεται την Κυριακή (2/7).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Δυναμικό παρών, για μια ακόμη χρόνια, έδωσαν οι Χανιώτες στο τουρνουά 3Χ3 που διεξάγεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου (μεταξύ κήπου και σταδίου).

Ο αριθμός συμμετοχών, είναι μεγαλύτερος σε σχέση με πέρυσι, αφού παίρνουν μέρος 872 άτομα.

Οι φίλοι του μπάσκετ απολαμβάνουν τους αγώνες, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, με τους διοργανωτές να εχουν φροντίσει για ολα, αφού υπάρχουν άφθονα μπουκάλια νερό, ιατρικό επιτελείο και αρκετοί χώροι υπό σκιά.

Το σύνθημα για την έναρξη των αγώνων, έδωσε ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Μανώλης Παπαμακάριος.

Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και όσοι επιθυμούν, μπορούν να έρθουν, να γνωρίσουν τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, να φωτογραφηθούν μαζί τους αλλα και να παίξουν".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ