ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Στεκόμαστε στο πλευρό του Κένταλ"

ΠΣΑΚ: "Στεκόμαστε στο πλευρό του Κένταλ"

Ο Λιβόν Κένταλ δίνει τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του και ο ΠΣΑΚ με ανακοίνωσή του δείχνει έμπρακτα την στήριξή του.

Ο γιος του Κένταλ, ο οποίος έχει περάσει από τον Πανιώνιο και το Μαρούσι, έχει αφήσει την καριέρα του στο μπάσκετ πίσω ώστε να επικεντρωθεί στον γιο του ο οποίος δίνει μάχη για να παραμείνει στη ζωή.

Ο ΠΣΑΚ μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσε στηρίζει τον Κένταλ στην προσπάθεια που κάνει και προτρέπει τα μέλη του να πράξουν το ίδιο έτσι ώστε να βοηθήσουν ένα συνάδελφό του.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

" Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών είναι "συμπαίκτης" του Λιβόν Κένταλ στον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του. Όπως είναι γνωστό, ο Καναδός καλαθοσφαιριστής αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, καθώς ο 14 μηνων γιος του Σκάιλερ διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και δίνει μεγάλη μάχη για να παραμείνει στη ζωή. Ο Σύνδεσμός μας στέκεται στο πλευρό του πρώην παίκτη του Πανιωνίου και Αμαρουσίου και στηρίζει τον ίδιο και την οικογένειά του, τόσο οικονομικά, όσο και ψυχολογικά. Επίσης ο ΠΣΑΚ, καλεί οποίο από τα μέλη του επιθυμεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Συνδέσμου ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα (https://www.gofundme.com/skylerkash) που έχει δημιουργηθεί για να συγκεντρωθούν χρήματα. Ευχόμαστε ο μικρός Σκάιλερ να βγει νικητής από τον δύσκολο αγώνα που κλήθηκε, τόσο, μα τόσο νωρίς, να δώσει ".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ