ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Ντροπή αυτό που γίνεται στα ελληνικά γήπεδα"

ΠΣΑΚ: "Ντροπή αυτό που γίνεται στα ελληνικά γήπεδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τα συνεχιζόμενα φαινόμενα υβριστικών συνθημάτων στα γήπεδα των ημιτελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Οργισμένη ανακοίνωση κατά των οπαδών των ομάδων που δεν έπαψαν να βρίζουν με χυδαίους τρόπους τους παίκτες και τους προπονητές των ημιφιναλίστ των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, εξέδωσε ο ΠΣΑΚ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

" Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του, για όσα συνέβησαν στα παιχνίδια της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Α1 κατηγορίας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει μεγάλη ένταση στα παιχνίδια και γι' αυτό το λόγο μάλιστα το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη, όμως, η κατάσταση ΔΕΝ πρέπει να ξεφεύγει!

Δεν εξετάζουμε, αν κάποιοι οπαδοί φορούν κίτρινα, μαύρα, μπλε, πράσινα, κόκκινα ή άσπρα διακριτικά, όμως, αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο και πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι αρμόδιοι, να πάρουν τα μέτρα τους. ΔΕΝ αναφερόμαστε σε όλους τους φιλάθλους αλλά σε κάποιες μερίδες. Στο στόχαστρο τις τελευταίες ημέρες, βρέθηκαν παίκτες, προπονητές, διαιτητές, δημοσιογράφοι αλλά και οι...οικογένειές τους!

ΕΛΕΟΣ πια!!! Είναι ΝΤΡΟΠΗ αυτό που γίνεται!!!

Η ανάληψη των ευθυνών, θεωρούμε ότι έχει μία ιεραρχία. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος, το οποίο συντηρεί χιλιάδες οικογένειες, έχει φέρει αμέτρητες διακρίσεις στη χώρα μας και οδηγεί χιλιάδες παιδιά στα γήπεδα. Με τη δική μας συμπεριφορά του ευ αγωνίζεσθε, καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να μας προστατεύσουν".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ