ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Ενωμένοι για το καλό του μπάσκετ"

ΠΣΑΚ: "Ενωμένοι για το καλό του μπάσκετ"

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση με θέμα τον "πόλεμο" που υπάρχει ανάμεσα στην FIBA και την EuroLeague, τονίζοντας ότι το σημαντικότερο για όλους τους αθλητές είναι η υγεία τους.

Η ανταλλαγή επιστολών και οι συνεχείς τοποθετήσεις από την EuroLeague και την FIBA σχετικά με τα "παράθυρα" που άνοιξε η δεύτερη για τις εθνικές ομάδες έχει επισκιάσει τα πάντα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Βλέποντας λοιπόν να συμβαίνει αυτό, ο ΠΣΑΚ αποφάσισε να πάρει θέση, αφού αυτό το ζήτημα αφορά πρακτικά τους παίκτες.

Ο σύνδεσμος των παικτών λοιπόν ξεκαθάρισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η υγεία των παικτών, τονίζοντας ωστόσο ότι η Εθνική ομάδα είναι πάνω από όλα, ενώ έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις στο χώρο και την κόντρα της FIBA με τη Euroleague.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε, πως δεν μετέχουμε σε κόντρες και το μόνο που κοιτάμε, είναι το καλό των παικτών, την υγεία τους και κατ' επέκταση το καλό του μπάσκετ.

Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ και ζητάμε το σεβασμό όλων. Λατρεύουμε τη δουλειά μας, όμως, είμαστε άνθρωποι και το σημαντικότερο είναι η υγεία μας.

Επαναλαμβάνουμε, πως η Εθνική μας ομάδα, είναι πάνω απ' όλους και ΟΛΑ. Άλλωστε, όνειρο κάθε παίκτη όταν ξεκινάει, είναι να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Στο Σύνδεσμο, έχουμε ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με ολους τους συνδέσμους των άλλων χωρών, προκειμένου να προστατεύσουμε... τους εαυτούς μας, αφού κάποιοι δεν μας σέβονται και βάζουν πάνω απ' ολα τα χρήματα..."

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ