ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Αν θέλετε 7 ξένους, παίξτε μόνοι σας"

ΠΣΑΚ: "Αν θέλετε 7 ξένους, παίξτε μόνοι σας"

Ο ΠΣΑΚ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αφορμή τη φημολογία περί συμμετοχής εφτά (7) ξένων παικτών στο πρωτάθλημα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Με σκληρή ανακοίνωση έκανε την πρώτη του (επίσημη) τοποθέτηση ο ΠΣΑΚ για τη φημολογία περί εισόδου έβδομου ξένου παίκτη στη Stoiximan.gr Basket League, από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εξήγησε τους λόγους της δυσαρέσκειάς του, ενώ με δηκτικό ύφος καταλήγει στην ανακοίνωση επισημαίνοντας πως "εάν αλλάξει κάτι, θα μας βρείτε απέναντί σας! Εάν θέλετε 7 ξένους παίξτε ΜΟΝΟΙ σας"!

Η σχετική ανακοίνωση:

" Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τη συμμετοχή 7ου ξένου στην Α1 κατηγορία. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, πως ΔΕΝ πρόκειται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, εάν παρθεί μια τέτοια απόφαση. Ήδη οι ξένοι που αγωνίζονται είναι πολλοί και δεν χρειάζεται να γίνουν περισσότεροι!

Πως είναι δυνατόν να υπάρχει πλειοψηφία των ξένων σε δωδεκάδα ελληνικής ομάδας; Αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ! Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ΔΕΝ θα επιτρέψουμε να το καταστρέψετε.

Μια τέτοια απόφαση, θα έχει αντίκτυπο και στην Εθνική μας ομάδα. Εάν αλλάξει κάτι, θα μας βρείτε απέναντί σας! Εάν θέλετε 7 ξένους παίξτε ΜΟΝΟΙ σας"!

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ