ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Αισθητή η απουσία σου Γιάννη..."

ΠΣΑΚ: "Αισθητή η απουσία σου Γιάννη..."

Ο Γιάννης Καλαμπόκης αποσύρθηκε από την αγωνιστική δράση και τα μέλη του ΠΣΑΚ αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν. "Είμαστε υπερήφανοι που ήταν μέλος μας τα τελευταία 20 χρόνια. Δύσκολα βρίσκεις ανθρώπους με τον χαρακτήρα του Γιάννη".

Τα μέλη του ΠΣΑΚ είπαν το δικό τους "αντίο" στον Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος αποσύρθηκε σε ηλικία 38 ετών από την αγωνιστική δράση. Οι συνάδελφοι του τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και τόνισαν πως δύσκολα βρίσκεις ανθρώπους με τον χαρακτήρα του.

Η ανακοίνωση τους:

" Αισθητή η απουσία σου Γιάννη…

Τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών, αισθάνονται την ανάγκη, να πουν ένα μεγάλο ‘’ευχαριστώ’’ - αν και είναι πολύ λίγο, πολύ φτωχό για όσα έχει προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ – στον Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι… κρεμάει τα παπούτσια του.Και μπορεί η απόφαση του προέδρου μας να είναι… φρέσκια, όμως, είμαστε σίγουροι, ότι η απουσία του θα είναι αισθητή από τους αγωνιστικούς χώρους και όχι μόνο. Λέμε και όχι μόνο διότι ο Γιάννης ήταν παρών σε όλες τις δράσεις του Συνδέσμου μας όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα δίπλα μας και πάντα δίπλα στα παιδιά, στο… αύριο του ελληνικού μπάσκετ.Είμαστε υπερήφανοι που ήταν μέλος μας τα τελευταία 20 χρόνια. Δύσκολα βρίσκεις ανθρώπους με τον χαρακτήρα του Γιάννη!"

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ