ΠΣΑΚΚ

Παρουσία Πεδουλάκη το 3ON3 "Tάπα στη βία και το ρατσισμό" στην Ελευσίνα

Παρουσία Πεδουλάκη το 3ON3 "Tάπα στη βία και το ρατσισμό" στην Ελευσίνα
EUROKINISSI

Με τον Αργύρη Πεδουλάκη να αναμένεται να δώσει το παρών, το 3ON3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" μεταφέρεται στην Ελευσίνα για το διήμερο 23 και 24 Ιουνίου.

Το τέταρτο φετινό τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" αναμένεται να διεξαχθεί στην Ελευσίνα το διήμερο 23-24 Ιουνίου, με τον προπονητή του Περιστερίου, Αργύρη Πεδουλάκη, να προβλέπεται να δώσει το παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Τα αστέρια του ελληνικού μπασκετ, συνεχίζουν την... καλοκαιρινή περιοδεία τους και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (23 & 24 Ιουνίου), θα βρεθούν στην Ελευσίνα, καθώς θα διεξαχθεί το τέταρτο εφετινό τουρνουά 3ΟΝ3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό", το οποίο διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι τοπικοί Δήμοι, οι τοπικές ενώσεις σωματείων καλαθοσφαίρισης, η περιφέρεια Κρήτης και οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, με συμπαίκτη τη Γ.Γ.Α, αφού οι αγώνες θα πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της.

Στο τουρνουά της Ελευσίνας, θα βρεθεί και ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν του Περιστερίου, ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ: http://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

Στο καλεντάρι υπάρχουν ακόμη τρεις πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά και είναι οι εξής:

Ελευσίνα (23 & 24 Ιουνίου) - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Λ.ΒΕΪΚΟΥ - ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & 8 Ιουλίου) - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ"

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ