ΠΣΑΚΚ

Ο ΠΣΑΚ συνεχάρη τον Παπαγιάννη

Με ανακοίνωση του ο ΠΣΑΚ συνεχάρη τον Γιώργο Παπαγιάννη για την υψηλή επιλογή του στο Draft και οι Έλληνες μπασκετμπολίστες τόνισαν πως αισθάνονται περήφανοι για εκείνον.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο Έλληνας μπασκετμπολίστας με την υψηλότερη επιλογή στο Draft του ΝΒΑ, καθώς οι Φίνιξ Σανς τον επέλεξαν στο "13", στέλνοντας τον στην συνέχεια στους Σακραμέντο Κινγκς. Ο ΠΣΑΚ εξέφρασε την χαρά, αλλά και την περηφάνια του για το γεγονός και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

"Καλή επιτυχία Γιώργο…

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, συγχαίρει τον Γιώργο Παπαγιάννη για την επιλογή του στη θέση Νο. 13 των ντραφτ και του εύχεται καλή επιτυχία στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.Είμαστε πολύ υπερήφανοι, που ένας ακόμη Έλληνας καλαθοσφαιριστής, θα αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Οι Αμερικανοί πίστεψαν στο ταλέντο του 19χρονου Έλληνα σέντερ και εμείς είμαστε σίγουροι, ότι θα γράψει ιστορία, θα γίνει ο ‘’βασιλιάς’’ του Σακραμέντοκαι η εθνική μας, θα...στηριχτεί στις πλάτες του τα επόμενα χρόνια".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ