ΠΣΑΚΚ

Με Σφαιρόπουλο το 3x3 στο Ηράκλειο

Με Σφαιρόπουλο το 3x3 στο Ηράκλειο

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 3x3 στο Ηράκλειο έχει ξεκινήσει. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα δώσει το παρών κι η παρουσία του αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιάννη Σφαιρόπουλο, θα έχουν οι συμμετέχοντες του τουρνουά 3Χ3 στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 20:00 στο Παγκρήτιο και θα μιλήσει σε όλους τους συμμετέχονες. Αναμφίβολα, η παρουσία του δις πρωταθλητή Ελλάδας με τους "ερυθρόλευκους" αποτελεί επιτυχία για τους διοργανωτές, καθώς θα αποτελέσει πόλο έλξης.

Από εκεί και πέρα οι ώρες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του τουρνουά και σήμερα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς, ανοίγοντας τη συνέντευξη επεσήμανε: " Είμαστε χαρούμενοι διότι το τουρνουά 3 on 3 μπορεί να θεωρηθεί θεσμός. Η επιτυχία της διοργάνωσης δεν εξαρτάται πια από τα ονόματα των αθλητών που θα έρθουν.

Το “Streetball 3on3” είναι μια προσπάθεια η οποία εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική του Δήμου Ηρακλείου για τον αθλητισμό. Επενδύουμε στον μαζικό αθλητισμό, θέλουμε τη συμμετοχή των δημοτών και ταυτόχρονα επιδιώκουμε την ανάληψη μεγάλων αθλητικών event, προκειμένου να καταστήσουμε το Ηράκλειο έναν σημαντικό προορισμό αθλητικού τουρισμού".

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη, εξήρε την προσπάθεια και την κίνηση που γίνεται προκειμένου να μαζευτούν τρόφιμα για τα συσσίτια και το κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης και ευχαρίστησε εκ των προτέρων όλους του Ηρακλειώτες οι οποίοι θα βοηθήσουν.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που γίνετε απ όλους τους εμπλεκομένους φορείς, ευχήθηκε καλή επιτυχία επισημαίνοντας: "Θα είμαστε όλοι παρόντες".

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ Μπάμπης Μαρκάκης δήλωσε συγκινημένος αφού είχε δίπλα του τον Ηλία Θεοδωρίδη που είναι ένα παιδί του μπασκετικού Ηρακλείου ενώ αναφορικά με τη διοργάνωση σχολίασε πως " Είναι ένας θεσμός τον οποίο έχει αγκαλιάσει η πόλη του Ηρακλείου Και φέτος η διοργάνωση θα πετύχει όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια’’.

Ο Θεοδωρίδης (παίκτης του Ρεθύμνου) εκ μέρους του ΠΣΑΚ είπε: " Το Ηράκλειο θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε και δεύτερο σπίτι μας. Το ότι βρισκόμαστε εδώ για 5η συνεχόμενη χρονιά, νομίζω τα λέει όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρατηρούμε ότι δεν υπάρχει κορεσμός από τον κόσμο του Ηρακλείου στα 3Χ3, ενώ, το γεγονός ότι κάθε χρόνο βλέπουμε όλο και περισσότερο κόσμο, αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Αντί να λέμε που θα κάνουμε τουρνουά εφέτος, λέμε, που αλλού εκτός από το Ηράκλειο θα κάνουμε! Αυτό όμως, δεν θα μπορούσε να συμβεί, χωρίς τη βοήθεια όλων των φορέων και αναφέρομαι στην ομοσπονδία, την ΕΚΑΣΚ, τον Δήμο και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, καθώς και όλους τους χορηγούς. Εκ μέρους του Δ.Σ του ΠΣΑΚ, θέλω όλους να τους ευχαριστήσω και εύχομαι να σπάσει όλα τα ρεκόρ το εφετινό τουρνουά. Εφέτος οι αγώνες έχουν μία ιδιαιτερότητα, αφού θα γίνουν και βράδυ, οπότε, θα είναι κάτι καινούργιο για τους συμμετέχοντες"!

Να σημειώσουμε πως εκπροσώπηση είχε και ο ΟΚΑΝΑ με την Ιωάννα Μπαριτάκη η οποία σημείωσε πως " η διοργάνωση στέλνει ένα δυνατό μήνυμα"...

Ο εκπρόσωπος του Cosmos Sport, μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης κ. Μιχάλης Τσικνάκης επεσήμανε: " Θέλουμε να συνεχιστεί ο θεσμός αυτός για πολλά ακόμα χρόνια, καθώς ήταν ένα παιδικό όνειρό μας. Κάθε χρόνο να είμαστε κοντά στη διοργάνωση".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ