ΠΣΑΚΚ

"Μας χρωστάνε 40.000 ευρώ"

"Μας χρωστάνε 40.000 ευρώ"

Εννέα πρώην παίκτες του ΓΣΛ έστειλαν επιστολή στον ΠΣΑΚ, υποστηρίζοντας ότι ο σύλλογος της Λάρισας τους οφείλει 40.000 ευρώ.

Ο ΓΣ Λάρισας ήταν μία από τις πολλές ομάδες που άλλαξαν κατηγορία μέσω των πολλών ανακατατάξεων που έγιναν (και) αυτό το καλοκαίρι στο ελληνικό μπάσκετ. Εντούτοις, έχει πολλά ανοιχτά θέματα από την περασμένη σεζόν. Θέματα... συνολικής αξίας 50.000 ευρώ σύμφωνα με την επιστολή που συνέταξαν και ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ εννέα περσινοί καλαθοσφαιριστές του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις οφειλές που υπάρχουν από το σωματείο καλαθοσφαίρισης με την επωνυμία Γ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 1928-ΦΟΙΝΙΞ προς εμάς από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Οι "κύριοι" της διοίκησης και ποιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος και νόμιμος εκπρόσωπος του σωματείου κ. Κατερης εκμεταλλευόμενος του γεγονότος του ερασιτεχνικού σωματείου καθότι η ομάδα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της β εθνικής κατηγορίας αμελούσε συστηματικά και επίμονα την σύναψη συμφωνητικών μαζί μας παρά τις συνεχόμενες ενοχλήσεις από εμάς. Ως αποτέλεσμα αυτού στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να μην αναγνωρίζει καμία οφειλή. Με πρόχειρους υπολογισμούς τα χρέη φτάνουν τουλάχιστον τις 40.000€ σε παίκτες συν 10.000€ επίσης που αφορούν αλλά μέλη της ομάδος (προπονητές - μάνατζερ - υπαλληλικό προσωπικό).

Τονίζουμε μάλιστα ότι ο καλαθοσφαιριστής της ομάδος Βαβατσικος Ιωάννης ο οποίος είχε συμφωνητικό με τον σύλλογο έχει πάρει μέρος των χρημάτων του καθώς η οφειλή προς αυτόν ανέρχεται σε 3.500€ διότι ήταν και προπονητής των ακαδημιών του συλλόγου (μη ασφαλισμένος φυσικά).

Τονίζουμε επίσης τον εκβιασμό που δέχονται οι αθλητές Λεπενιώτης Γεώργιος και Δήμος Αγγελόπουλος οι οποιοι καλούνται απο τη νέα διοίκηση του συλλόγου να υπογράψουν χαρτί στο οποίο θα παραδέχονται οτι το σωματείο δεν του οφείλει χρήματα με αντίτιμο την παραλαβή των δελτίων τους ώστε να συνεχίσουν την καριέρα τους στα σωματεία με τα οποίο έχουν συμφωνήσει. (Γ.ΣΦΑΡΣΑΛΩΝ κ ΚΟΡΩΠΙ).

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω αναφερόμενα καθώς και του γεγονότος οτι από όλη αυτή την κατάσταση υποστήκαμε μέγιστη οικονομική και ηθική βλάβη καταγγέλλουμε το σωματείο Γ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ-ΦΟΙΝΙΞ και σας ενημερώνουμε ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την διασφάλιση των οφειλομένων είτε από την παλιά διοίκηση είτε από το νέο Δ.Σ του συλλόγου.

Προσδοκώντας στην βοήθεια και την συμπαράσταση σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Υ.Γ :Υπάρχουν καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς των παικτών από το σωματείο καθώς και φύλλα αγώνων τα οποία αποδεικνύουν περίτρανα ότι αποτελούσαμε μέλη της ομάδας γιατί οι "κύριοι" παρουσιάζοντας το άσπρο ...μαύρο είναι ικανοί να μας βγάλουν ψεύτες και σ' αυτό!

Με τιμή

Λεπενιώτης Γεώργιος, Παπαχρήστος Ιωάννης, Αγγελόπουλος Δήμος, Βαβατσικος Ιωάννης, Μπόγδανος Δημήτρης, Γοργολης Ιωάννης, Τσιαμπαλης Στέργιος, Δερμιτζάκης Μαριος, Νταλός Δημήτριος”.

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ