ΠΣΑΚΚ

Ξέρουμε τι κάνατε το καλοκαίρι του 1987…

Ξέρουμε τι κάνατε το καλοκαίρι του 1987…

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών δεν ξέχασε τι συνέβη σαν σήμερα πριν από 28 χρόνια και με μία έξυπνη ανακοίνωση φρόντισε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν για να γραφτεί ιστορία

Με μία άκρως πρωτότυπη ανακοίνωση ο ΠΣΑΚ έδειξε ότι δεν ξεχνάει την ομάδα και την ημέρα που έμελλε να αλλάξει το ρου του ελληνικού αθλητισμού.

" Έχουν περάσει 28 χρόνια, από την ημέρα, που η εθνική μας ομάδα του μπάσκετ, έγραψε την πρώτη χρυσή σελίδα στην ιστορία της.

Δεν έχει περάσει σχεδόν μία ημέρα όμως, που να ξεχάσαμε αυτό το κατόρθωμα, αυτόν τον άθλο. Αυτό το ‘’δώρο’’ που μας κάνατε και χάρη σε σας, πολλοί από εμάς τώρα, παίζουμε μπάσκετ.

Η κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Αθήνα το 1987, έβγαλε χιλιάδες Έλληνες στους δρόμους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και κάποιοι από εμάς.

Οι επιτυχίες από τότε, είναι αμέτρητες για το ελληνικό μπάσκετ. Εσείς όμως βάλατε τις βάσεις και οι νέες γενιές, ακολουθούν το…δρόμο που χαράξατε.

Σας Ευχαριστούμε!

Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε τι κάνατε το καλοκαίρι του 1987…" ανέφερε στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ