ΠΣΑΚΚ

ΠΣΑΚ: "Και μη χειρότερα..."

ΠΣΑΚ: "Και μη χειρότερα..."

Ο ΠΣΑΚ καλωσόρισε τη Δόξα Λευκάδας στην Basket League, ωστόσο τόνισε ότι τέτοιες καθυστερήσεις στη διαδικασία ανόδου των ομάδων δεν θα πρέπει να επαναληφθούν.

Το δικό του... καλωσόρισμα στη Δόξα Λευκάδας έκανε ο ΠΣΑΚ μέσω σημερινής του ανακοίνωσης, ευχόμενος καλή επιτυχία στη νεοφώτιστη ομάδα. Ο Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών υπογράμμισε βέβαια ότι πρέπει “ να γίνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, προκειμένου να μην επαναληφθούν καθυστερήσεις”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ:

«Και μη χειρότερα....

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, καλωσορίζει έστω και… στο παραπέντε τη Δόξα Λευκάδας στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και της εύχεται καλή επιτυχία. Επιθυμία του ΠΣΑΚ, είναι να γίνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια σε συνεργασία με τους υπόλοιπους φορείς, προκειμένου να μην επαναληφθούν καθυστερήσεις.

Είναι πραγματικά πολύ άσχημο να μην γνωρίζουν κάποιες ομάδες σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν και να το μαθαίνουν λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό δεν αφορά μόνο τις ομάδες της Α1 αλλά και αυτές που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες».

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ